ĐORĐE DAVID SE BAHATI U NOVOM AUTOMOBILU: Usnimljen kako krši propise nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.02.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila Đorđa Davida, snimak šokirao sve!

ĐORĐE DAVID SE BAHATI U NOVOM AUTOMOBILU: Usnimljen kako krši propise nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Roker Đorđe David se prošle nedelje pojavio na snimanju emisije "Zvezde Granda" u novom automobilu istog modela koji je vozio pre nedavne saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji. Kako su tada preneli mediji, azlog za kupovinu istog modela je jačina motora i ojačanje koje automobil poseduje, što Đorđe smatra ključnim faktorom za svoju sigurnost.

Novi automobil Đorđa Davida poseduje tehnologiju koja poboljšava sigurnost vožnje, što je za njega bilo presudno prilikom izbora vozila. Roker je potvrdio da je i prethodni automobil bio od velike koristi i da mu je, prema njegovim rečima, "spasao glavu" u nedavnoj nesreći. S obzirom na to, odlučio se da ponovo kupi isti model, verujući da je to trenutno najsigurniji automobil na tržištu.

Međutim, ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila je Đorđa Davida dok je vozio novi automobil, a kako su naveli u svojoj reportaži, roker ponovo brzo vozi i bahati se posle svega što mu se desilo, te krši saobraćajne propise.

Đorđe je nedavno otkrio da se susreo sa čovekom čija je supruga nastradala u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji. Roker je istakao da je razgovor protekao u najboljem redu, te je naglasio važnost susreta za njega lično. 

Meni je jako važno da kažem da sam se susreo sa čovekom čija je žena stradala u nesreći, to mi je bilo bitno, sve je organizovao moj advokat – rekao je Đorđe David za Grand.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading