OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU NINA ĐOGANI NAKON UDESA: Luna progovorila šta se ZAISTA DESILO!

Autor:

Zabava

01.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković se oglasili nakon udesa Nine Đogani!

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU NINA ĐOGANI NAKON UDESA: Luna progovorila šta se ZAISTA DESILO!

Foto: ataimages, shutterstock

Nina Đogani, poznata ličnost iz javnog života, doživela je saobraćajnu nesreću sinoć na autoputu, tokom koje je zadobila povrede. Hitna medicinska pomoć je odmah reagovala i prevezla je u Urgentni centar u Beogradu radi daljih pregleda i lečenja.

Po dolasku u bolnicu, Nina je prošla kroz razne medicinske analize i snimanja kako bi se utvrdio stepen povreda. Prema rečima izvora iz bolnice, Nina je bila suvozač u vozilu koje se sudarilo s Poršeom, a nakon nesreće je odmah upućena neurohirurgu na skeniranje glave. Srećom, prema informacijama iz bolnice, sa hirurške strane nije bilo potrebe za intervencijom, dok se kod ortopeda na kraju nije ni javila.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani

 


Luna Đogani i Marko Miljković potvrdili su da je Nina dobro i da nema ozbiljnih povreda. Takođe, Anabela Atijas, majka Nine Đogani, je izjavila da je Nina trenutno podvrgnuta pregledima, te da su povrede, srećom, manjeg obima, iako je povredila ruku i vrat.

Nina je imala udes, dobro je, "čuknula" se sa Poršeom, ništa strasno...Na autoputu se desio udes kada je u Areni bila utakmica, tu je bio i zastoj u saobraćaju. Anabela je bila u drugom autu i sve je okej, ona je 100% bezbedna, stvarno nije ništa strašno - rekli su Luna i Marko za portal Srbija Danas.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani

 


Anabela Atijas je takođe potvrdila da nema ozbiljnih povreda i da su trenutno u Urgentnom centru gde se obavljaju dodatni pregledi. S obzirom na okolnosti nesreće, srećom je izbegnuta ozbiljnija tragedija, a Nina se sada nalazi u bolnici radi daljeg praćenja i lečenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading