SAMO NA JEDNOJ RUCI PREKO DVA MILIONA: Pogledajte šta je Karleuša dobila za Osmi mart! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pohvalila skupocenim nakitom!

SAMO NA JEDNOJ RUCI PREKO DVA MILIONA: Pogledajte šta je Karleuša dobila za Osmi mart! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno se vratila iz Pariza gde je bila gošća na "Nedelji mode". Ova poznata pevačica je sinonim za stilizovanost i luksuz, a njen nezapamćeni uspeh na ovom događaju je još jednom potvrdio njenu reputaciju kao ikone stila na Balkanu.

Na Osmi mart, Jelena Karleuša se oglasila na društvenim mrežama i podelila fotografiju svoje ruke. Pored negovane ženske šake, primetan je i skupocen nakit čija je ukupna cena skoro 17.000 evra. Karleuša je ponela "Cartier" prsten vredan do 600 evra, kao i narukvicu iz iste juvelirnice, iz kolekcije "Ljubav", za koju je izdvojila čak osam hiljada evra. Tu su još i komadi brenda "Van Cleef & Arpels", koji su je koštali takođe osam hiljada evra. Ona je na samo na ruci ponela preko 2.006.000 dinara.

Inače, Jelena je u Parizu rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima sveta i holivudskim zvezdama dok su je iz prvih redova gledale najveće zvezde šou biznisa današnjice.

Srpska zvezda je dobila pre nekoliko meseci specijalni poziv od dizajnera jednog od najprestižnijih modnih brendova Vetements, koji je poslednjih godina postao neizostavan deo garderobe ikona stila poput poput Rijane, Kanje Vesta, Sema Smita, a koji su bili zaduženi i za kostime pop kraljice Madone na njenoj poslednjoj turneji.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Republika

Foto: Miloš Miletić, instagram

Jelena Karleuša na Nedelji mode

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading