MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA KONCERT U ZAGREBU: Htela da ga OTKAŽE zbog sina, pa se SLOMILA, Hrvati je ŠOKIRALI! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

09.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu pred sam kraj koncerta u ZAgrebu!

Naša pop zvezda Marija Šerifović sinoć je održala spektakularni koncert u Areni Zagreb, a na samom kraju se slomila zbog sina Marija. Naime, Marija je spremila pravo iznenađenje za publiku - prikazala je snimke svoj naslednika, a onda se rasplakala.

Kako je otkrila drhtavim glasom, bila je na korak do toga da otkaže koncert.

- U međuvremenu se desila najvažnija uloga u mom životu - istakla je Marija.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija se slomila na koncertu

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom, a onda su počeli da skandiraju: "Mario, Mario".

- Bila sam na korak da sve ovo otkažem, ali kada vidim sve vas koji mi šaljete ljubav, nemam prava da to uradim. Muzika je suština mog postojanja - poručila je pop zvezda, pa otpevala pesmu koju je posvetila sinu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija iznenadila publiku dirljivim snimcima

Inače, Marija na samom početku nije mogla da sakrije da je doživela šok zbog romoglasnog aplauza koji je dobila od publike. Ona je samo ćutala i slušala skandiranje, a kad im se obratila priznala je da joj srce nenormalno kuca zbog uzbuđenja koje oseća. 

- Dobro veče, Zagrebe. Uh, znate kako malo sam iznenađena, mora puls da mi se smiri. Ja svoje govore ne pišem, tako sam želela i večeras, iako su mi rekli. Znate da smo čekali 20 godina moje karijere da zapevam u Zagrebu u Areni. Vidimo se ponovo za 20... Zavisi koliko budete dobri. Želim da se zahvalim na pozivu. Svakoj osobi koja je i najmanje učestovala u ovom programu, svima vama koji ste u režiji i iza scene beskrajno hvala što ovde stojim - poručila je Marija Šerifović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading