SPECIJALNO IZNENAĐENJE PRED POČETAK KONCERTA: Marija Šerifović dobila "krila", ne dolazi sebi od šoka!

Autor:

Zabava

08.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Marije Šerifović priredila emotivno iznenađenje pred njen koncert u Zagrebu.

SPECIJALNO IZNENAĐENJE PRED POČETAK KONCERTA: Marija Šerifović dobila "krila", ne dolazi sebi od šoka!

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Poznata pevačica Marija Šerifović, koja se nedavno otvorila o promenama koje je majčinstvo donelo u njen život, nedavno je podelila divan gest koji joj je priredila njena majka Verica pre njenog koncerta u Zagrebu. Naime, Verica je poslala poruku podrške svojoj ćerki, uz čokoladu:

- Zmaju moj, razvali! Ljubi te majka tvoja i Mario - glasilo je u poruci koja je bila zalepljena za čokoladu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Šerifović

 

Marija Šerifović nedavno je istakla koliko je majčinstvo promenilo njen život. Ona je istakla da se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojim sinom Mariom, što je postao njen prioritet. Ovaj detalj otkriva koliko je Marija posvećena i predana majka, te kako je njen život dobio novi smisao od kako je postala roditelj.

Marija je nedavno podelila svoje iskustvo sa malicioznim komentarima na društvenim mrežama. Iako sada ne obraća pažnju na negativne komentare, priznala je da ju je u prošlosti to pogađalo, posebno zbog okoline u kojoj se nalazila. Međutim, istakla je da je davno ostavila takve stvari iza sebe, te da se sada fokusira na pozitivne aspekte svog života i karijere.

- Ne pamtim tračeve. Kada sam bila mlađa možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Davno sam takve stvari ostavila za sobom -rekla je Marija za 24sata.hr

Ovi detalji otkrivaju Marijinu snagu i odlučnost da se ne obazire na negativne komentare, fokusirajući se na ono što je za nju važno - porodica i muzika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading