BOJAN LEXINGTON PREKINUO KONCERT: Slomio se zbog POKOJNOG prijatelja, publika ga BODRILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan se prisetio pokojnog estradnog menadžera, koji je organizovao njihov prvi koncert u Areni!

 

 

Jedna od najpopularnijih grupa na Balkanu, Lexington bend, sinoć je održala drugi po redu koncert u Štark Areni. Momci slavne grupe napravili su još jedan spektakl za punu Arenu, a pevač Bojan Vasković je u jednom trenutku prekinuo koncert i obratio se dirljivim rečima publici, te otkrio da je deo koncerta posvetio pokojnom menadžeru Boru Laleviću, koji je u julu 2020. godine preminuo od posledica koronavirusa.

- Prva stvar koja me je podsetila na celu ovu priču od pre četiri godine bio je Bor, to me je obuzelo i moralo je ovo da se desi - započeo je Bojan, pa nastavio:

- Ja verujem da ovo nije kraj, da je ovo samo jedan put i moramo da nastavimo i da uživamo sve jače i jače - dodao je Vasković.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bojan Vasković u Štark Areni

Publika je Bojana tada nagradila gromoglasnim aplauzom, a Bojan im se zahvalio i nastavio koncert.

Bor je bio poznat i kao menadžer i kum pevača Ace Pejovića, a poslednjih meseci života bio je i menadžera Lexington benda, sa kojima je uradio veliki broj nastupa, između ostalog i koncert u Areni.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Bor Lalević je bio poznati estradni menadžer

Bojan je i pre samog koncerta progovorio o Laleviću.

Bor Lavević on je bio čovek koji je sa nama organizovao prošli koncert u Areni i sam ulazak ovde prvo me je asocirao na njega – rekao je Vasković, a Vuksa se nadovezao:

Sve velike planove koje smo imali planirali smo sa njim i sa njegovim odlaskom se srušio dobar deo našeg sveta i do kraja naših života ostaće deo nas. Numera koju smo posvetili njemu sinoć nismo mogli na bolji način da pokažemo šta nam znači, i voleli bi da se nikada ne zaboravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading