NAPADNUT MARKO MILJKOVIĆ: Dobio upozorenje, pa momentalno reagovao!

Autor:

Zabava

12.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković snimio štetu na svom luksuznom automobilu.

NAPADNUT MARKO MILJKOVIĆ: Dobio upozorenje, pa momentalno reagovao!

Foto: Republika.rs

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i suprug Lune Đogani, Marko Miljković, nedavno je postao žrtva vandalizma kada su mu kola izgrebana u garaži. Marko je odmah reagovao objavivši snimak svog automobila na Instagram profilu i uputio poruku počiniocima.

- Samo bih voleo da pitam ove... Ove što vole da prođu s ovim, znaš, po autu i to... Da li vi mislite da će mene bilo šta da optereti, 20, 30, 50 evra štete?! Vas hoće sigurno, a mene verujte neće. Neće sigurno. Mene ne šteti ništa - poručio je Marko.

Vozilo koje je bilo meta vandalizma je marka BMW, koje je Marko kupio nakon učešća u rijalitiju. Ovo vozilo je postalo simbol njegovog uspeha i rada nakon rijaliti iskustva, te je očigledno da je Marku veoma stalo do svog automobila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Miljković

 


Ovaj incident nije samo napad na Markovo vlasništvo, već je i pokazatelj nedostatka poštovanja privatne imovine. Poruka koju je Marko poslao počiniocima ovog vandalizma jasno ukazuje na njegov stav i odlučnost da se neće povući pred ovakvim nedelima.

Markova objava na Instagramu izazvala je brojne reakcije među njegovim pratiocima. Masovno su mu stizali komentari i poruke podrške, dok je on svima poručio da mu ovakvi potezi ne mogu narušiti mir i uticati na njegov život.

Marko Miljković je jasno stavio do znanja da neće dozvoliti da ga ovakvi incidenti obeshrabre, te je njegova reakcija postala inspiracija mnogima da se suprotstave vandalizmu i nepoštovanju tuđe imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading