EMINA JAHOVIĆ PRIKOVANA ZA ŠTAKE: Pevačici ugroženo ZDRAVLJE, ne može da hoda! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica doživela je ozbiljnu povredu noge zbog koje mora da koristi štake!

EMINA JAHOVIĆ PRIKOVANA ZA ŠTAKE: Pevačici ugroženo ZDRAVLJE, ne može da hoda! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Emina Jahović nedavno je doživela nezgodu sa nogom, što je zabrinulo njene fanove. Kako se može videti na fotografiji koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, muzička zvezda se oslanja na štaku, što je široku javnost dodatno uznemirilo.

- Život je rekao: "Odmori se malo" - napisala je pevačica u okviru svoje objave na pomenutoj mreži, a kako je poznato da voli putovanja na luksuzne destinacije, ostaje misterija gde se tačno peh dogodio.

Republika

Foto: instagram.com/yaemina

Emina Jahović koristi štake

Inače, Emina je često na relaciji Srbija-Turska, međutim, iako je dugo živela u Istanbulu, pevačica ističe da Tursku nikada nije doživljavala kao svoj dom, iako su njeni sinovi jednim delom turskog porekla.

- Život mi je odavno u koferu, što više prolazi vreme, sve više se smanjuje svet u mojoj glavi. Za mene nije bitno da li je to Istanbul ili Beograd. Jedino u Americi ne bih mogla da živim. Vaspitana sam tako, dosta sam konzervativna. Otišla sam u Istanbul, ostavila sam karijeru, bilo je teško, bila sam u stranom svetu, koliko god su ti ljudi bili fini prema meni. To mora da bude ljubav, ako nije, to je onda mučenje. Toliko sam bila zaljubljena u svog muža, tadašnjeg dečka, da sam otišla glavom bez obzira, nisam razmišljala. Gubim vezu sa realnošću kada se zaljubim - govorila je pevačica, gostujući u emisiji "Goca Show".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović

Pevačica je otvoreno govorila o svom emotivnom životu, ističući da joj smeta što se u Srbiji spekuliše o njenim emotivnim partnerima. 

Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno - rekla je Emina jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading