LUNA ĐOGANI POKAZALA OGROMNE GRUDI: Nikad vrelije izdanje, na njoj sve PUCA u uskom korsetu (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvale na račun njenog izgleda samo pljušte!

LUNA ĐOGANI POKAZALA OGROMNE GRUDI: Nikad vrelije izdanje, na njoj sve PUCA u uskom korsetu (FOTO)

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim novim izdanjem koje je izazvalo veliki broj komentara. Fotografije koje je Luna objavila, na kojima se vidi kako pozira u liftu i u studiju, odmah su privukle pažnju zbog njenog izazovnog stajlinga i istaknutih oblina.

Luna se, naime, pojavila u uskom korsetu, neobičnim farmerkama i cipelama na špic, a posebno su se izdvojile njene bujne grudi. Mnogi pratioci su izrazili oduševljenje njenim izgledom i stilom.

Podsećanja radi, Luna je nedavno sa suprugom Markom Miljkovićem i ćerkama Mijom i Lanom napustila Beograd i otisnula se u Sokobanju. Iz ove planinske oaze, Luna je objavila nekoliko fotografija i videa koji su raznežili mnoge. Na jednoj od fotografija, Luna se mazi sa svojim naslednicama u spavaćoj sobi, pružajući pratioce uvid u njihov porodični život i bliskost koju neguju.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani sa ćerkicom Lanom

Inače, Lunin život nakon pobede u "Zadruzi 2" dobio je novu dimenziju sa dolaskom ćerki Mije i Lane, kao i venčanjem sa Miljkovićem. Njena transformacija iz rijaliti zvezde u majku i suprugu pratila se sa posebnim interesovanjem javnosti. Luna je uspela da pronađe ravnotežu između porodičnog života i javne karijere, te je postala uzor mnogima koji prate njen životni put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading