Kopaonik Music Week: Lepa Brena oduševila prve večeri, večeras nastupa Čola!

Autor:

Zabava

16.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Event Hall hotela GRAND bio pretesan za sve koji su želeli da svedoče istinskom spektaklu jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu - Lepe Brene!

Kopaonik Music Week: Lepa Brena oduševila prve večeri, večeras nastupa Čola!

Foto: IM Live Production

Na završnom događaju Kopaonik Music Week-a, kojim se zatvara ovogodišnja muzička sezona, Brena je oduševila publiku svojim beskrajnim šarmom, entuzijazmom i neverovatnom energijom, dokazavši zašto je neosporno prva dama domaćeg šoubiza. Numere koje su obeležile decenije, poput "Udri Mujo", "Miki, Mićo", "Bato, Bato" "Hajde da se volimo" i mnoge druge, podigle su publiku na noge, ali i novije pesme poput "Boliš i ne prolaziš", "Pazi kome zavidis" nisu izostale sa Breninog repertoara, na oduševljenje prisutnih.

Koncert je najavljen jedinstvenim kolažnim videom, sa nekim od najprepoznatljivijih pesmama i spotova iz bogate Brenine karijere, a otvoren je numerom "Uđi slobodno", uz gromoglasne ovacije i aplauze.

Publika je uglas pevala svaku pesmu, stvarajući neponovljivu atmosferu, a produkcija SKYMUSIC-a je i ovog puta bila na visini zadatka, doprinoseći vrhunskom show-u o kojem će se dugo pričati.

Žurka je trajala do duboko u noć, a večeras nas u okviru Kopaonik Music Week-a očekuje još jedan spektakl za zatvaranje sezone - koncert Zdravka Čolića, na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading