MIA PAJČIN SE SLOMILA NAD KSENIJINIM GROBOM: Ljubila sliku ubijene sestre, suze same liju!

Autor:

Zabava

16.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Pajčin stigla na Ksenijin pomen, pa se slomila!

MIA PAJČIN SE SLOMILA NAD KSENIJINIM GROBOM: Ljubila sliku ubijene sestre, suze same liju!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock/Milan Lucic, Instagram/MiaPajcin

Pre tačno 14 godina, 16. marta 2020, Filip Kapisoda je ubio pevačicu Kseniju Pajčin, svoju tadašnju devojku, a potom sebi oduzeo život. Tela su pronađena sa prostrelnim ranama, njeno u hodniku, a njegovo u sobi. Pored sebe je imao pištolj, a pevačica ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je on samo izlaznu na temenu. 

Danas se na Novom groblju održava pomen ubijenoj pevačici, kome prisustvuju njena porodica, najbliži saradnici i prijatelji. Ksenijina majka Ljubica stigla je u pratnji jedne gospođe, noseći buket belog cveća.   

Republika

Foto: ATA Images

Ljubica Pajčin stiže na groblje

Na groblje je stigao i Ksenijin prijatelj i saradnik Danijel Alibabić, koji se zagrlio sa Ljubicom iznad Ksenijinog groba.

Republika

Foto: ATA Images

Danijel Alibabić sa Ljubicom Pajčin

Potom je stigla i Ksenijina sestra po ocu, Mia Pajčin, koja je poljubila Ksenijin grob i zaplakala, prenosi "Pink.rs".

Mia je juče prvi put pred kamerama otvorila dušu o pokojnoj sestri.

Republika

Foto: E-Stock/Milan Lucic, Instagram/MiaPajcin

Mia i Ksenija Pajčin

- Sestra mi je bila idol. Gde god da se pojavi, svi su je voleli, obožavali bila je jako popularna. Nekada sam želela da budem kao ona, jedino sto nisam volela da pevam. Nedeljom je uvek dolazila na ručak, a moja mama je sve spremala i slatko i slano, a onda bi se Ksenija ljutila i govorila: "Pa ljudi nisam ja ovde gost, ne morate toliko da spremate - rekla je Mia, pa nastavila:

- Uvek su se svi okretali za njom. Znam da smo jednom izašle da šetamo Milisava, njeno kuče i kada su je videli svi su vikali: Ksenija, Ksenija... obožavali su je. Ja sam uvek bila važna kada sam pored nje. Jednom je donela plišanog medveda od dva metra. Neko je zvonio na vrata, tata i ja otvaramo i vidimo medveda, a ona se sakrila iza njega i rekla: Vidi me. Ja sam bila presrećna. Tata se uvek ljutio na nju jer mi je stalno kupovala, ali je ona bila svojeglava. Tata se ljutio jer je uradila usne, ali ona bi mu uvek govorila: "To je moj život, pusti me".

- Ona sebi nikada ne bi dozvolila da neko vidi da je tužna tugovala je u svoja četiri zida. Tata joj je stalno govorio da uči, da se posveti školi, ali ona je volela da kada čuje muziku baci sveske i knjige i samo igra. Znam da je ona sebe davala maksimalno kada je muzika u pitanju i da je radila ono sto je volela, a to je najvažnije - istakla je ona na "Blic TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading