PORUKA NA GROBU KSENIJE PAJČIN: Ostavljena na 14. godišnjicu njenog UBISTVA, ovaj detalj će vam SLOMITI SRCE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

16.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika posetila je grob Ksenije Pajčin, gde će se danas održati pomen ubijenoj pevačici!

PORUKA NA GROBU KSENIJE PAJČIN: Ostavljena na 14. godišnjicu njenog UBISTVA, ovaj detalj će vam SLOMITI SRCE! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printskrin: Youtube

Pre tačno 14 godina, 16. marta 2020, Filip Kapisoda je ubio pevačicu Kseniju Pajčin, svoju tadašnju devojku, a potom sebi oduzeo život. Tela su pronađena sa prostrelnim ranama, njeno u hodniku, a njegovo u sobi. Pored sebe je imao pištolj, a pevačica ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je on samo izlaznu na temenu. 

Danas će na Novom groblju biti održan pomen ubijenoj pevačici. Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta, gde se uskoro iščekuje dolazak njene majke Ljubice Pajčin, koja svake godine posećuje ćerkin grob. Nikoga nismo zatekli kad smo došli, ali se na grobu već nalazilo cveće.

Pored nekoliko saksija, koje se nalaze na grobu, osvanuo je i venac crvenih ruža, sa crvenim omotom, koji je neko jutros ostavio.

Inače, juče je prvi put pred kamerama otvorila dušu Mia Pajčin, Ksenijina sestra po ocu. Ona je otkrila kako se Ljubica sada oseća, koja često posećuje nju i njenu majku, iako se razvela od Ksenijinog oca.

- Ksenijina mama Ljubica se druži sa mojom mamom i ima odličan odnos sa mojim tatom. Mi smo oduvek svi bili porodica. Nikada nije bilo problema - rekla je Mia za "Blic TV".

Republika

Foto: E-Stock/Milan Lucic, Instagram/MiaPajcin

Mia Pajčin i Ksenija Pajčin

 Na pitanje kako je Ljubica, s obzirom na to da se nakon smrti ćerke nikada nije oglasila, pevačicina sestra je rekla:

- Ljubica je dobro, drži se - rekla je Mia juče u emisiji, koja nije krila koliko joj je sestra značila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading