PREMINUO BRAT POPULARNE PEVAČICE: Oproštajna poruka razara dušu, od ovoga se trudila da ga sačuva!

Autor:

Zabava

19.03.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštajna poruka mlade pevačice "Zvezde Granda" od preminulog brata uznemirila javnost.

PREMINUO BRAT POPULARNE PEVAČICE: Oproštajna poruka razara dušu, od ovoga se trudila da ga sačuva!

Foto: printscreen/zvezde granda

Drama je zavladala u domu talentovane pevačice Milice Kostadinović nakon što je saznala da je njen brat preminuo. Potresena ovom bolnom vesti, Milica se emotivno oprostila od svog brata putem društvene mreže Instagram. U poruci ispunjenoj tugom i ljubavlju, Milica je izrazila svoj bol i žaljenje zbog iznenadnog odlaska svog brata, ističući da će zauvek voleti i pamtiti sve trenutke provedene zajedno.

Uz fotografiju sa bratom, Milica je napisala: "Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu." Nakon toga, dodala je emotivni apel: "Čuvaj me, kao što sam se ja trudila da te sačuvam od svega" uz emotikon slomljenog srca.

Milica Kostadinović je bila učesnica aktuelne sezone takmičenja "Zvezde Granda". Nakon što je bila eliminisana iz takmičenja, Saša Popović je doneo odluku da bude vraćena u takmičenje, pružajući joj priliku da pokaže svoj talenat i ponovo se takmiči za prestižnu titulu. Ova mlada pevačica je svojom pojavom i glasom osvojila mnoga srca, a sada se suočava sa teškom porodičnom tragedijom koja je uzdrmala njen život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading