ĆERKA NAŠEG PEVAČA GODINAMA ŽIVELA U NEMAŠTINI: Istina o Heleni Topalović KIDA DUŠU, pojavile se ŠOK FOTKE!

Autor:

Zabava

22.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Topalović Topalko otvorio dušu!

ĆERKA NAŠEG PEVAČA GODINAMA ŽIVELA U NEMAŠTINI: Istina o Heleni Topalović KIDA DUŠU, pojavile se ŠOK FOTKE!

Foto: Instagram.com

Pevač Milan Topalović Topalko je otvoreno govorio o ćerki Heleni Topalović i luksuznom životu koji je okružuje.

Pevač je priznao da je Helena godinama živela u siromaštvu i da je sada pravo vreme kada može da uživa kako ona to želi.

Foto: Republika

Milan Topalović Topalko

 

- Moja ćerka živi luksuzno u poslednjih 5 godina, a sada ima 25, znači da do 20 godine nije živela luksuzno. Rođena je i prve 2 godine je živela u Nikšiću, tada smo Vesna i ja radili tamo. Posle toga smo živeli na Zlataru u jednom jako siromašnom delu, bez obzira što zbog prirode taj kraj treba da bude najskuplji u Srbiji – rekao je Topalko za Grand i dodao:

 

- Helena je imala jedan prilično dobar period teškog odrastanja i školovanja, sve do posle fakulteta. Neka svako prođe 20 godina bede, pa neka kasnije živi u blagostanju. Ljudi luksuzom smatraju kada neko vozi auto od 100.000 evra, to za mene nije luksuz. Za mene je luksuz da odem kod prijatelja da topimo čvarke, ložimo Smederevac, pijemo rakiju i uživamo. Meni možete da date kartu za i da platite da odem u najluksuznije letovalište, ja tamo neću otići, jer me to ne zanima.

Folker je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru, a na društvenoj mreži je objavio staru dedinu kuću u kojoj je proveo detinjstvo.

Foto: printskrin/instagram

Milan Topalović Topalko objavio sliku kuće u kojoj je odrastao

 

U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan - napisao je pevač uz fotografiju, a jednom prilikom je otkrio da su on i njegov stariji brat rođeni u trošnoj kući.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

22.03.2024 22:21

Kralj, Hajle Salasije..