UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA! Nakon što je OŽENILA sina, Branka pristala na PONUDU biznismena!

Autor:

Zabava

22.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić staje na ludi kamen!

UDAJE SE MAJKA DARKA LAZIĆA! Nakon što je OŽENILA sina, Branka pristala na PONUDU biznismena!

Foto: Republika.rs, ATAImages

Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića, nedavno je doživela romantičan trenutak kada ju je njen partner Dragan Paunović zaprosio u prestonici Austrije. Veridba se dogodila nakon pola godine zabavljanja, a Paunović je priredio spektakularno iznenađenje pred porodicom i prijateljima.

Kako se dalje navodi, prisutni na veridbi bili su i poznati folker i njegova supruga Katarina, koji su bili presrećni zbog ovog događaja. Branka nije krila oduševljenje i sreću kada ju je Paunović zaprosio kleknuvši pred svima, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Društvene mreže, ST/D. KADIĆ, Republika

Majka Darka Lazića se udaje

Dragan Paunović, inače biznismen koji trenutno radi na velikom muzičkom projektu, često putuje zbog posla, ali ističe da uglavnom putuje zajedno sa Brankom. Njihov odnos je pun ljubavi, poštovanja i zajedničkog vremena provedenog zajedno, što je, kako Paunović ističe, najbitnije.

Venčanje Branka i Dragana već se planira, ali detalji su i dalje tajni. Takođe, i Darko Lazić i Paunović su uključeni u muzičke projekte, a boravak u Beču postao je još lepši zbog ovog događaja.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Majka Darka Lazića se udaje

Podsećanja radi, Paunović je otkrio da zbog svog posla često sarađuje sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, jer ima menadžersku agenciju. Takođe, on živi na tri relacije, u Holandiji, Parizu i Srbiji, zbog čega često putuje.

Često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji. Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije - ispričao je Dragan jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading