NAŠ PEVAČ POSTAO OTAC! Pravio SKANDALE, pa odlučio da promeni ŽIVOT IZ KORENA!

Autor:

Zabava

23.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač priželjkivao devojčicu, a dobio sina!

NAŠ PEVAČ POSTAO OTAC! Pravio SKANDALE, pa odlučio da promeni ŽIVOT IZ KORENA!

Foto: Grand/printscreen

Stefan Kosmajac je popularnost stekao učešćem u "Zvezdama Granda", a postao je prepoznatljiv i po skandalima koji su ga pratili. On je odlučio da promeni svoj život iz korena, a nedavno se ostvario u ulozi oca. Sa suprugom je odlučio da sinu da ime Vasilije, a nije krio sreću i radost zbog prinove.

- Bogu hvala postao sam tata, predivan je osećaj. Iskreno sam navijao da bude devojčica, ali sada kada ga imam, ne bih ga dao ni za šta. Izašao je iz bolnice pre desetak dana, kod kuće je sada. Kada se rodio sin, ja sam radio, imao sam posla i snimao sam emisiju – rekao je Stefan.

- Mama je odabrala ime, ali smo se složili. Pričali smo ako bude devojčica da se zove kako ja želim, a za sina da ona bira ime. Imamo naše neke trenutke i sve je sada kako treba – zaključio je ponosni tata za "Grand".

Republika

Foto: Grand/printscreen

Stefan Kosmajac dobio sina Vasilija

Inače, pre nekoliko godina je odlučio da krene da trenira, ali i da prestane da pije.

- Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pevača zahteva da čovek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče napred i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kilograma i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga – započeo je priču Kosmajac pre dve godine u "Grand Magazinu".

- To je postala stalna priča - problem sa alkoholom. Nisam imao veliki problem, jednostavno imao sam problem da pijem i da radim, nisam mogao da funkcinonišem i samo sam prestao da pijem. Bile su svakakve priče i vesti, ali to su gluposti. Jesam imao udes sa autom, ali ne svojom krivicom i ne krivicom alkohola. U nekom trenutku sam jednostavno napravio presek, više ne pijem, u Grand produkciji sam. Taške mi je rekao da nikad nije probao alkohol i ako jedan takav uspešan čovek može da kaže da ne zna kakav je ukus piva, što bih ja pio, ko je tu lud? Uz Viki i Tašketa sam sve to iskorenio, poslušao sam njihove savete – ispričao je Kosmajac.

Republika

Foto: Grand/printscreen

Kosmajac je odlučio da promeni život iz korena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading