MILICI TODOROVIĆ DEČKO ZAPRETIO RASKIDOM: Pobesneo u Dubaiju zbog JAVNOG FLERTA sa drugim!

Autor:

Zabava

25.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina drugarica otkrila da je došlo do drame između novopečenog para!

MILICI TODOROVIĆ DEČKO ZAPRETIO RASKIDOM: Pobesneo u Dubaiju zbog JAVNOG FLERTA sa drugim!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Popularna pevačica Milica Todorović je već nekoliko meseci u vezi sa Lazarom Granićem, ali izgleda da im ne cvetaju ruže. Naime, pevačica je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", gde nije konkretno odgovorila da li je još uvek u vezi. Kako "Star" saznaje, nakon tog gostovanja došlo je do ozibljne svađe.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Lazar se naljutio na Milicu zbog flerta sa Inasom

Naime, navodno je Lazar jako zamerio pevačici flert sa reperom Inasom, kao i to što je rekla kako novine pišu da ona ima dečka. Milica je htela da se našali, ali njena opuštenost je dovela do toga da je malo falilo da bude ostavljena.

Kako navodi pevačicin prijateljica, Milica je još u emisiji dobila poruku od dečka da spusti loptu, što se odnosilo na muvkanje sa reperom.

Međutim, Milica je nastavila po svom i nakon što se emisija završila, Lazar je nazvao. On se, inače, trenutno nalazi u Dubaiju. 

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Milica se pravdala dečku da se samo šalila

- Ozbiljna svađa je bila, Milica nije znala šta ju je snašlo, Lazar joj nije ni dozvolio da priča. on je u Dubaiju i dolazi za koji dan, rekao joj je da će razgovarati kad se vrati za Beograd, te da su velike šanse da raskinu, pošto se njemu nimalo nije dopalo njeno ponašanje. Milica je pokušala da mu objasni da je htela da se šali, kako bi bilo zanimljivo i da ne treba oko toga da se stresira i da diže tenziju, ali nije vredelo - ispričala je pevačicina drugarica za "Star", pa nastavila:

- Vrlo je štur nakon toga, čuju se oni, ali oj je baš hladan. Milica će pokušati da mu objasni sve kad se vide, jer preko telefona ne vredi da ulazi u bilo kakve teme. Nada se da će on da se smiri malo i razmisli, jer ona je takva, voli da se šali, opuštena je i ne vidi da je bilo šta loše uradila. To što je rekla kako novine pišu da ona ima dečka je takođe bila šala. Lazar je to sve drugačije doživeo, i mogu da kažem da im je sve ovo malo veća kriza sada u vezi - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bojana

25.03.2024 15:21

Ona ce unistiti svaku vezu svojim laprdanjem o privatnim stvarima. Sta ce to nekom decku..?Milice, zacepi vise, radi sebe i svoje srece