REPER IZ CRNOG CERAKA POSTAJE TATA: Njegova žena oduševila fanove snimkom, STOMAK JOJ JE DO ZUBA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bibina žena oduševila fanove snimkom!

REPER IZ CRNOG CERAKA POSTAJE TATA: Njegova žena oduševila fanove snimkom, STOMAK JOJ JE DO ZUBA! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Đorđe Bibić Biba, poznatiji kao reper iz grupe "Crni Cerak", uskoro će postati otac. Srećne vesti o trudnoći njegove supruge osvanule su na društvenim mrežama, gde su parovi fanovi mogli da vide slike koje su potvrdile ovaj radostan događaj.

Pre dva meseca, Biba se venčao sa svojom suprugom u crnom odelu, ispod kojeg je nosio rolku. Mlada je bila u bajkovitoj dugoj venčanici koja je otkrivala jedno rame, upotpunjena svedenom punđom. Njihovo venčanje okupilo je brojne poznate ličnosti, uključujući glumca Pavla Mensura i pevača Peđu Jovanovića, koji je bio zadužen za zabavu gostiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Venčanje Bibe iz Crnog Ceraka

Nakon venčanja, Biba i njegova supruga otputovali su na meseni mesec u tropske krajeve, gde su uživali u romantičnom odmoru. Redovno su se oglašavali na društvenim mrežama, deleći sa svojim pratiocima deli svoje predele i avanture.

Sada, putem društvenih mreža, Bibina supruga je otkrila da se nalazi u drugom stanju. Objavila je sliku na kojoj se vidi njen trudnički stomak, dok je Biba sedeo u pozadini na krevetu. Ova objava izazvala je veliku radost među fanovima i pratiocima para.

 

 

Biba i njegova supruga trenutno uživaju u ljubavi iščekujući dolazak njihovog prvog deteta. Ovo je sigurno jedan od najlepših perioda u njihovim životima, a fanovi grupa "Crni Cerak" sa nestrpljenjem iščekuju dolazak bebe i nove pesme koje će ova radost doneti u Bibin život i karijeru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading