"TUKAO JE ĆERKU NA MOJE OČI" Janina ispovest o nastupu sa Šabanom LEDI KRV U ŽILAMA, policija hitno intervenisala!

Autor:

Zabava

28.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović će ovaj nastup sa Šabanom Šaulićem pamtiti do kraja života!

"TUKAO JE ĆERKU NA MOJE OČI" Janina ispovest o nastupu sa Šabanom LEDI KRV U ŽILAMA, policija hitno intervenisala!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jana Todorović, jedna od najtraženijih i najplaćenijih estradnih ličnosti, nedavno je podelila svoje iskustvo sa jednog nastupa na kojem je gostovala sa kolegom Šabanom Šaulićem, pokojnom legendom nardone muzike. Naime, pevačica je ispričala da se susretala sa raznim opasnim situacijama tokom svoje karijere, međutim, jednom prilikom je doživela strašnu scenu koja ju je duboko potresla, te će je zbog toga pamtiti do kraja života.

- Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu "Milicu Stojan voleo" - započela je priču pevačica, preneo je Informer, pa odmah nastavila sa velikom knedlom u grlu:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jana Todorović će jedan nastup pamiti do kraja života

- Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih 17, 18 godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidina ili Sanelina suza...

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić pevao dok je gazda veselja tukao ćerku

Inače, Jana je jednom prilikom istakla da na veseljima i tezgama voli da joj gazde i domaćini uvek spakuju pečenje i delikates ako joj se svidi, pa zbog toga nekad pita i da plati ako treba. Kako kaže, ona uživa u hrani i nikad se nije opterećivala kilogramima, tako da otvoreno uvek priča na ovu temu u eri brige o svakoj kaloriji, što je postalo čak i pomodarstvo.

Nisam žena koja vodi o računa svakodnevno o tome šta jede. Niti brojim kalorije niti gledam kad šta jedem. Kod mene tu nema rasporeda. Poenta je samo da se uživa, a jesam gurman i hedonista, što se toga tiče - počela je Jana, pa dodala:

Obično mi se desi da na tezgama, ako mi se svidi predjelo ili pečenje koje je izloženo, bez problema tražim gazdama da mi spakuju da ponesem kući. Nekad ako nema previše, pitam i da platim, tako da niko ne pravi problem. Neće niko nikad da pravi problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

28.03.2024 20:00

I takav pociva u Aleji "zasluznih gradjana" ????? Isto to mislim i za Dzeja !!!

Odgovori 13 3