RAŽNATOVIĆI PROSLAVILI PRVI KRSTANOV ROĐENDAN: Od bajkovite dekoracije zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila Ražnatovića u Ljutice Bogdana opet bila mesto okupljanja porodice i prijatelja

RAŽNATOVIĆI PROSLAVILI PRVI KRSTANOV ROĐENDAN: Od bajkovite dekoracije zastaje dah! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana pre godinu dana dobili su drugog sina Krstana, a tom prilikom okupili su se porodično u vili u Ljutice Bogdana da bi proslavili ovaj poseban dan za njihovu porodicu. Naime, oni su rešili da proslave u krugu porodice i prijatelja prvi rođendan.

Foto: instagram bogdana raznatovic

 

Na Instagramu je osvanula fotografija dekoracije koja je pripremljena specijalno za slavljenika. Sve je u plavim tonovima, s belim i zlatnim detaljima. Na stolu su bili zlatni svećnjaci, predivan aranžman od cveća, a tu je bio i veliki plišani medved, kao i natpis "Srećan rođendan". U vili Ražnatovića ovom prilikom okupila se porodica, kao i najbliži prijatelji, da obeleže Krstanov rođendan, jedino je nedostajala dečakova tetka, Anastasija i njen suprug Nemanja Gudelj, koji su bili sprečeni da prisustvuju slavlju zbog poslovnih obaveza u Milanu.

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen

 

Podsećamo Naime, mali Krstan se rodio istog dana kad i svoj pokojni deda, Željko Ražnatović Arkan. Veljko je i svom pokjnom ocu posvetio poruku.

Na današnji dan rodio se tigar! Srećan ti rođendan, tata - napisao je Veljko, dok je objavu pratila pesma Danice Crnogorčević "Oj junaštva svijetla zoro".

Znam da ti život nije igra, ali ti si je najbolje igrao - dodao je Ražnatović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading