OVO JE ISTINA O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE: Živi u Americi, otkriveno sve šta se dešavalo sa njim svih ovih godina!

Autor:

Zabava

22.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Trajković ispričala je svojevremeno istinu o vanbračnom sinu!

OVO JE ISTINA O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE: Živi u Americi, otkriveno sve šta se dešavalo sa njim svih ovih godina!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Radiša Trajković Đani, popularni pevač narodne muzike, poznat je po svojoj porodičnoj idili sa suprugom Slađom Trajković i njihovo troje dece. Međutim, malo ko zna da Slađa ima i vanbračnog sina Nikolu, koji živi i radi u Americi.

Nikola, Slađin vanbračni sin, ima 30 godina i odlučio je da živi van očiju javnosti. Iako ne voli da se eksponira, on redovno održava kontakt sa Slađom, Đanijem i svojom braćom i sestrom. Iako se spekulisalo da postoji zategnutost između Slađe i Nikole zbog novca, Slađa je javno demantovala te tvrdnje i istakla da je Nikola ostvaren i uspešan mladić koji ne zavisi od drugih.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Đani i Slađa Trajković

 

- Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dete niko ne viđa. Navodno, prvi sin je zamerio Slađi kako je obezbedila troje dece, a njemu nije dala ništa, ali to nije tačno. Ta tema jako boli Slađu da se priča kako sin traži Danijeve pare i da su zato u lošim odnosima. Istina je da se ne viđaju često, jer on živi i radi u Americi, ali dolazi on u Beograd i tada se vide. On je sa Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom i Đanijem. Kada dobili prvog sina Miloša Đani je rekao Slađi da svoje prvo dete može da dovede da živi sa njima, ali njemu je u Americi bilo super, išao je u školu, imao drugare i on nije hteo da se vraća u Srbiju - rekla je Slađina prijateljica jednom prilikom, a tim povodom se oglasila i Slađa.

Foto: Printskrin Republika TV

Slađa Trajković

 

- Nikada to nisam krila, uvek kažem da imam četvoro dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelep je i pametan momak. Ja nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je momak, ostvaren, nije dete. Mnogo je godina prošlo kako ja nisam sa tim čovekom. Nikola kad može dođe u Beograd i tada se svi viđamo sa njim - rekla je Slađa svojevremeno piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading