LUKAS UPORAN DA ISTERA PRAVDU: Zašto je meni pretio pritvor, a Luki NE?

Autor:

Zabava

19.04.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizički napad na Natašu Bekvalac za koji se sumnjiči njen suprug Luka Lazukić, kog je pevačica i prijavila policiji, uzmnemirio je i folk pevača Acu Lukasa koji je u septembru prošle godine napao svoju suprugu Sonju Vuksanović.

RepublikaFoto: youtube.com
Misli da je oštećen... Aca Lukas i Jovana Joksimović

Lukas je najpre izdao saopštenje o tome kako je njemu pretio pritvor ukoliko ne potpiše priznanje o izvršenju krivičnog dela, dok Luzuukić nije priznao, ali nije ni zadržan u policiji.

Zbog ovoga je folker jutros gostujući u emisiji kod Jovane Joksimović protestovao:

- Nisam došao da se pravdam, ja sam osuđen, već sam došao da pitam u čemu je rzalika između mene i Lazukića?! Ja dobijem pritvor ili da priznam delo, a Lazukića puštaju da se brani sa slobode. Ja njega ne poznajem uopšte, ali želim da pitam. To je jedino pitanje zbog kojeg sam se ja javio da komentarišem. Ja jesam osuđen i priznao sam, to je jedna stvar - kazao je Lukas.

RepublikaFoto: youtube.com
Ugostila Lukasa... Jovana Joksimović

Na ovu Acinu izjavu, Jovana je pitala da li je došao da podrži koleginicu ili je reč o selektivnoj borbi za pravdu:

- Ja ne mogu nikome da pomognem, niti meni ne može neko da pomogne. To se radi preko suda. Ja mogu da osudim nasilje i da kažem da je u mom slučaju nasilnik bio javna ličnost, a u njenom da je javna ličnost ona koja je prebijena. I u jednom i u drugom slučaju nas razvlače - istakao je Vuksanović.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Njega nisu zadržali... Luka i Nataša

Aca je dodao da je on dobio zabranu prilaska Sonji na godinu i po dana, kao i da se sada viđaju samo na njenu inicijativu:

- Viđali smo se na njenu inicijativu, toliko o tome. A zabranjen mi je prilazak godinu i po dana. Nikada Sonju nisam pitao što je to uradila i nikada više nismo pričali o tome. Nisam se još sudski razveo - zaključio je folker.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Ne sme da joj priđe godinu i po dana... Sonja i Aca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading