PRIJOVIĆKU SNAŠLI PROBLEMI PRED SVADBU! On neće doći na Filipovo i njeno venčanje!

Autor: Puls

Zabava

06.05.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do svadbe Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića ostalo je još mesec i po dana, a mlada se suočava sa porodičnim problemom zbog čega je veoma tužna.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Teško joj je zbog deke... Aleksandra i Filip

Naime, Aleksandrin deda Bora Mihajlović, otac njene majke Borke u veoma je lošem zdravstvenom stanju zbog čega neće moći da prisustvuje svadbi Filipa i svoje unuke. Prijovićkinom dedi dijagnostikovana je demencija te su pevačica i njena mama Borka morale da ga smeste u dom za stara lica u blizini Belog Manastira, gde stručno osoblje brine o njemu.

 

Srecna slava svima koji slave ❤️ Mama i deka❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Nov 21, 2017 at 9:24am PST

Njemu se u poslednje vreme stanje pogoršalo i on ne može da prepozna nikoga iz svoje okoline, čak ni Aleksandru koju obožava. Lekari su im rekli da ima demenciju i da je pitanje kada i na koji način će se oporaviti.

-Celoj porodici teško pada to što deda neće moći da prisustvuje svadbi jer nije u stanju da napušta dom, a i lekari to ne bi dozvolili. Aleksandra pored Bore ima babu i dedu sa očeve strane i za njih je vezana, ali joj je jako teško zbog Bore. Svi oni su od malih nogu bili uz nju i odrasla je sa njima, svi oni će biti na venčanju, osim Bore, što najviše poslednjih meseci muči Prijovićku koja ne prestaje da plače - ističe rođak, kao i da je Lepa Brena sve vreme uz pevačicu i trudi se da je uteši.

 

Tata ❤

A post shared by ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) on Sep 16, 2017 at 6:55am PDT

Aleksandri je ova tema bila izuzetno bolna, pa nije želela mnogo da komentariše.

- Svih ovih godina pokušavam da svoju privatnost sačuvam za sebe. Nikada do sada nisam pričala o tome, te vas molim da tako bude i ovog puta. Deka je pod nadzorom stručnog tima, verujem da će sve biti dobro i da će uskoro biti u toj meri dobro da mogu da ga izvedem iz doma, pa da zajedno uživamo u našem domu - bilo je sve što je Prijovićka rekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading