(FOTO) INDI OKRENULA LEĐA LUNI ĐOGANI?!

Autor:

Zabava

17.06.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Indi Aradinović, inaće rođaka zadrugarke Lune Đugani, javno je na svom Instagram profilu pordržala njenu suparnicu Kristinu Kiju Kockar, što je sve šokiralo!

 

 

#no #makeup

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on Jun 13, 2018 at 1:16pm PDT

Indi je na ovoj društvenoj mreži objavila Kristininu fotografiju sa podugačkim opisom iste:

 

- Meni pre svega nisu potrebni glasovi, pratioci kako ih već nazivate, jer se to danas kupuje.Ja ih nisam kupila, a da mi trebaju obezbedila bih sebi 100 000 njih. Kija je žena lavica sa pozitivnim stavom. Ne skidaj osmeh sa lica, prelepo ti stoji -poručila je Aradinovićeva bivšoj stjuardesi.

 

Da podsetimo, Indira nije jedini rođak Lune Đogani koji blogerki nije dao podršku. Tom spisku su se pridružili i njen stric Đole Đogani, ali i Indirina rođena sestra Edita, koja je imala sukob sa Lunom zbog jednog momka!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mika

17.06.2018 15:20

Svi su zaljubljeni u Kiju. Kija da pobedi.

Odgovori 24 10
Djordje

18.06.2018 08:40

@Mika - Vazno je kazati istinu. A istina je da su Sloba i Luna svojom preljubom napravili sebi veliki greh. I sami su priznali pojedinacno, Sloba i Luna, da ne zasluzuju ni jednu nagradu. Samo tada su bili iskreni.

Odgovori 18 1
MANGUSTA

17.06.2018 23:14

Е ово је лепа цура и да се онај мамлаз Слоба заљубио у њу имао бих све симпатије за то под условом да то није урадио јавно и да је претходно "рашчистио" са својом женом. Његов избор је лош јер оно у шта се он у ЗАДРУЗИ заљубио је вредно избегавања.

radmila

18.06.2018 04:46

Svi padaju na Kijine manipulacije i lazi. Kakvu divnu familiju imas Luna. Prava ljubav do pobede!!!!1