BOGDANOVIĆ HOĆE DA SMUVA KIJU!

Autor:

Zabava

28.06.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović bacio je oko na još uvek zakonitu suprugu Slobodana Radanovića Kristinu Kockar, a kako saznajemo, oni su se zbližili na koncertu Jale Brata i Bube Korelija, koji su održali na stadionu Tašmajdan 23. juna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
I Bogdanović je gledao "Zadrugu"... Kija Kockar

Par je imao vremena da na miru proćaska iako su bili u poprilično velikoj gužvi.

- Kockareva je došla u pratnji nekoliko zadrugara, dok je Bogdanović uživao u društvu nekoliko drugara. Kada je saznao da je i stjuardesa na koncertu, preko zajedničkih prijatelja odmah je došao do nje, pa su brzo počeli da ćaskaju. Kristina mu se odmah svidela, a nakon što su se rastali, zatražio je njen broj telefona od jednog zajedničkog prijatelja kome se brzo poverio i rekao da mu se Kija dopada. Pričao je o tome kako je Kristinu smatrao bezosećajnom devojkom zbog njenog ponašanja u rijalitiju, međutim, čim je popričao s njom, iznenadilo ga je koliko je ona prijatna osoba sa stavom. Sudeći po tome koliko je govorio o njoj nakon što su razgovarali, nema sumnje da joj je odmah poslao poruku i da su počeli da se dopisuju. Da li će se nešto desiti između njih, videće se u narednom periodu - priča naš dobro obavešten.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sviđa mu se Kija... Bogdan Bogdanović

Inače, otkako je izašla iz "Zadruge", Kristina je postala svesna koliku popularnost je stekla. Neprestano dobija veliki broj poruka od raznih udvarača koji su spremni da za nju skinu i zvezde sa neba, pa se tako jedan poznati biznismen iz Crne Gore stalno raspituje o Kiji preko njene drugarice i želi da dođe do nje.

Sportisti se Kristina svidela na koncertu Jala Brata i Bube Korelija, gde su se i upoznali, a nakon što su se rastali, zatražio je njen broj telefona

- Toliko je opčinjen Kristinom da je njenoj prijateljici u poruci napisao da je spreman da pošalje i privatni avion po nju. Hoće da ona bude njegov gost u Crnoj Gori i poručio je da kod njega može da boravi koliko god želi i da će joj sve biti plaćeno. Otkad je čuo da Kija planira da započne pevačku karijeru, ponudio se i da joj bude sponzor i spoji je s raznim menadžerima s kojima je privatno u jako dobrim odnosima. Spreman je i da joj pomogne da zakaže nastupe po Crnoj Gori čim bude objavila pesme - završava naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nije htela da komentariše... Kristina

Povodom svega ovoga, pozvali smo Kristinu, ali ona je rekla da ništa ne želi da komentariše. Bogdanović nije odgovarao na naše pozive i poruke. Da podsetimo, stjuardesa uskoro planira da objavi album, a uveliko razvija saradnju sa reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, s kojima bi uskoro trebalo da snimi i duet. Glavni čovek koji će voditi čitavu priču je estradni menadžer Raka Marić, koji će joj u narednom periodu obezbediti bend kako bi Kockareva već mogla da počne sa nastupima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Relja

28.06.2018 16:11

Polako Kija. Ne zuri se.