Sergej vređao gejeve!

Autor:

Zabava

03.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović izvređao je gej-aktivistu Predraga Azdejkovića uputivši mu više vulgarnih komentara na društvenoj mreži. Naime, pošto je Azdejković na svom Tviteru objavio status u kome iznosi stav i mišljenje kada je domaća politička scena u pitanju, gde navodi da će opozicija "šišati" narod ukoliko se bude vratila na vlast, Trifunović je odmah krenuo u rat sa njim koristeći se uvredama na račun gej-populacije. Povrh svega, Sergejeva istomišljenica Jelena Maćić jedva je dočekala da zbija šalu, pa je šerovala njihovu prepisku i na svom profilu uz emotikone koji umiru od smeha.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

- Kako mi se čini, kada se današnja opozicija bude vratila na vlast ima sve da nas šiša, možda i strelja jer smo "pevali" nacistima za vreme "okupacije" - stoji u Azdejkovićevoj objavi, ispod koje je Sergej ostavio uvredljiv komentar.

- Neke će i da je*u, ne boj se - napisao je glumac.

Azdejković mu nije ostao dužan iako je Trifunović poznat kao provokator od koga mnogi zaziru i bez straha se upustio u dublju raspravu sa njim.

- Hoće li nekima i da pu*e - pitao je gej-aktivista i reklo bi se poentirao jer mu je inače rečiti Sergej nespretno odgovorio:

- Te nijanse ćeš morati da dogovaraš na licu mesta - napisao je glumac, otkrivši da su u opoziciji očito spremni na takvu vrstu pregovora.

Pozvali smo Azdejkovića, koji ipak prezire ovakav vid šale.

- To što oni rade u mom rečniku se naziva seksizmom. Klasično licemerje vezano za taj politički spektar, to kažem uopšteno, a vezano je i za Jelenu i za Sergeja. Ko dolazi iz tog opozicionog bloka i sebe smatra vrlo progresivnim obično padne na jednom ovakvom testu jer po njihovom mišljenju ljudska prava i dostojanstvo imaju samo oni sa kojima se mi slažemo, a ostali nemaju. Zato se u mom rečniku to zove licemerje. Sa druge strane, mislim da je ovo vrlo vulgarno ponašanje sa Trifunovićeve strane - rekao je Azdejković za Srpski telegraf.

Trifunović se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading