Darkovi roditelji žmurili na njegovo drogiranje, a evo zbog čega!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

08.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić se godinama bori sa zavisnošću od narkotika i alkohola. Kako Srpski telegraf saznaje, Darkovi roditelji Milan i Branka Lazić nisu učinili ništa da pomognu sinu da prestane da se drogira i promeni životni stil, jer je njegov posao celoj porodici Lazić donosio veliki novčani imetak.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Svi znali, a niko mu ništa nije branio... Darko Lazić

Naime, kako izvor blizak porodici Lazić navodi, Darka su roditelji od malih nogu gurnuli u estradne vode jer su videli da će se njegov talenat isplatiti, a kada su se pojavile priče da voli da popije čašicu više i da koristi nedozvoljene supstance, oni se nisu preterano potresli, već su nastavili da tapšu pevača po ramenu.

- Darko je kao vrlo mali pokazao talenat za pevanje, a roditelji su bili sigurni da će im sin biti muzičar. Oni su ga i prijavili kao maloletnika u muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a njihova reč je za Darka bila zapovest. Otac Milan i majka Branka su znali da će Darko daleko dogurati, pa je on postao jedan od najmlađih pobednika ovog takmičenja jer je sa 17 godina zauzeo ubedljivo prvo mesto 2008. godine. Međutim, kako je popularnost rasla, a sa njom i posao, Darko je počeo da oseća veliki pritisak, a društvo u koje je upao uticalo je na njega da ne odoli iskušenju i proba kokain, čija je konzumacija za mnoge od njih stvar prestiža. Darko nije mogao da sakrije konstantno curenje nosa, bez obzira o kojem godišnjem dobu se radilo, a roditelji su na priče da im sin koristi narkotike bukvalno zažmurili - počinje priču dugogodišnji Darkov prijatelj i tvrdi da su njegovi roditelji Branka i Milan bili ponosni na sina jer im je za kratko vreme profesionalog bavljenja muzikom obezbedio život iz snova, zbog čega nisu želeli da obraćaju pažnju na njegove poroke:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nisu spasili sina iz pakla droge... Lazićevi roditelji Branka i Milan

Branka i Milan su zatvarali oči pred sinovljevim zdravstvenim problemima, koji su bili posledica poročnog života

- Branka i Milan su skromni ljudi koji su Darku govorili da mu je bog dao glas koji treba da iskoristi maksimalno. Kada je počeo da peva na svadbama i krštenjima po inostranstvu, davao im je mnogo novca, a oni su bili ponosni jer su za kratko vreme počeli da uživaju u luksuzu. Iako je Darko imao veoma visok pritisak zbog poroka, zbog čega je nekoliko puta dolazila Hitna pomoć, njegovi roditelji kao da su zatvarali oči pred njegovim zdravstvenim problemima. To za njih, nažalost, nije bio dovoljan jak signal da ga upute u neku ustanovu za lečenje zavisnosti.

Isti sagovornik ističe da se za Lazića brinula samo njegova bivša supruga Ana Sević.

- Ana se redovno svađala sa Darkom zbog poroka. Lazićevo drogiranje i alkoholisanje su uništili njihov brak iako se ona trudila da muža odvuče od takvog života. Sevićka je jednom prilikom i javno konstatovala da je Darko vrlo mlad ušao u svet šou-biznisa, što ima svoje loše strane - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading