PREOSTAJE JOJ DA PODNESE TUŽBU: Advokat odgovorio na žalbu ćerke Laneta Gutovića, ovako mora da se bori za nasledstvo!

Autor:

Zabava

12.03.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos oko nasledstva Laneta Gutovića i dalje traje, a evo šta Milici preostaje.

PREOSTAJE JOJ DA PODNESE TUŽBU: Advokat odgovorio na žalbu ćerke Laneta Gutovića, ovako mora da se bori za nasledstvo!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Porodična drama oko nasleđa Laneta Gutovića uzburkala je javnost nakon što se njegova ćerka, Milica Gutović, oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Kako dalje tvrdi Milica, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.

Za medije se sada oglasio advokat, koji je otkrio šta bi trebalo Milica da preduzme, u slučaju da govori istinu i da je lišena nasledstva:

Republika

Foto: facebook

Milica i Lane Gutović

 

- Budući da se konkretni slučajevi nikada ne komentarišu bez potpunih informacija i uvida u spise predmeta, a o ovom smo delimično informisani iz medija koji su preneli priču samo jedne strane, ono što mogu da kažem jeste da ćerkama koje su navodno isključene iz nasledstva, preostaje da podnesu tužbu protiv onih koji su u konkretnom slučaju naslednici i time pokrenu parnični postupak, sa ciljem osporavanja zakonitosti testamenta. Svakako treba istaći da, iako su navodno isključene, polažu pravo na nužni deo. No, ukoliko neko smatra da mu je i pravo na nužni deo povređeno, takođe može podneti tužbu i istom zaštititi svoja prava. Ali ponavljam, o konkretnom slučaju ništa ne mogu da govorim, jer nemam spise predmeta ispred sebe - rekao je advokat za portal SrbijaDanas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading