ZAVRŠILA NA LEKOVIMA ZBOG PRELJUBE: Pevačica se dopisivala sa partnerom sa LAŽNOG PROFILA, pa shvatila da je VARA!

Autor:

Zabava

17.03.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje Kaje Ostojić - morala da pije bensedine kako bi se smirila!

ZAVRŠILA NA LEKOVIMA ZBOG PRELJUBE: Pevačica se dopisivala sa partnerom sa LAŽNOG PROFILA, pa shvatila da je VARA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna pevačica Kaja Ostojić sinoć je nastupala na Kopaoniku, gde je raspametila publiku, a danas je otvorila dušu u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je otkrila svoje najdublje privatne tajne. Kaju su prvo pohvalili da izgleda nikad lepše, a ona je otkrila da ne postoji muškarac koji je za to zaslužan.

- Nekako sam se rekonektovala sa sobom, to je nešto na šta nisam obraćala pažnju dugi niz godina unazad. SUper sam sama sa sobom, čak planisam i putovanje jedno na koje ću otići sama, idem na krstarenje 1. aprila, obilazim obalu Italije, Francuske, Španije, to mi je bila želja oduvek. Posle toga idem u Dubai, na koncert Ace Pejovića i njegov rođendan. Samo to krstarenje na kruzeru ne zahteva posebno društvo, ima puno sadržaja, obilazi se svaki dan neki drugi grad. Prvi put je ovo da idem sama, a nikad se ne zna, moj život je kao film, ne sumnjam da će i ovog puta biti neki filmski scenario.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaja otkrila šta je tajna njenog izgleda

Kaja je imala nekoliko brakova iza sebe, a u prvi je ušla sa svega 19 godina. Na pitanje da li bi se ponovo udala u tim godinama kaže:

- Udala se sigurno ne bih, ali bih svakako rodila dete. Nikolina je našto najvrednije što imam u životu, jedan posao koji sam najuspešnije završila, iako taj posao, dok sam živa, nikada nije završen. Ono što sam uradila do sada, kakav je čovek ona postala, je meni nešto najvrednije. Sada živim svoju drugu mladost (smeh). Godine su nešto najlepše što ženi može da se desi, jer ti daju novi izraz, iskustvo, odnos prema životu, osvešćivanje svega i svačega... Nema ništa privlačnije od žene koja je sve te stvari osvestila i time je okićena. Imam sreću da me je poslužio taj fizički momenat, treniram... Živim drugu mladost, odgajila sam jedno dete, novo ne želim - priča Kaja, koja se ne kaje zbog pređašnjih ljubavnih izbora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica priznala da se dopisivala sa bivšim sa lažnog profila

- Iz priloženog se vidi da nisam imala najbolje odabire i odluke, iako se ne kajem. Sve su to stvari koje su imale svoj razlog, nikada nisam ni iz jedne veze izašla kao gubitnik, uvek je tu bio neki benefit, neke stvari koje sam ponela.

Kaja je otkrila da li je nakada kod svog partnera pronašla poruke sa drugom ženom.

- Naravno da jesam, zbog toga sam prekidala, raskidala, odlazila, što je kardinalna greška - danas to pametne žene više ne rade. Čak sam išla korak dalje, napravila sam lažni profil i u ime te neke, koju sam ja kreirala, sam se dopisivala sa svojim muškarcem i pila bensedine. Sve sam zapisivala na papirić, uručila fasciklu, kofere i eto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading