BIKOVIĆ I MARIĆ PRVI PUT OČI U OČI! Bjelogrlić opet uposlio ZETA, pa ga spojio s najvećim RIVALOM!

Autor:

Zabava

18.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem leta počinje snimanje trećeg nastavka serije "Senke nad Balkanom".

BIKOVIĆ I MARIĆ PRVI PUT OČI U OČI! Bjelogrlić opet uposlio ZETA, pa ga spojio s najvećim RIVALOM!

Foto: printscreen/RTS, ST/Đ. KOJADINOVIĆ, ST/Vladimir Lukić

Dragan Bjelogrlić krajem leta počinje snimanje trećeg nastvaka serije "Senke nad Balkanom", koja je postigla izuzetan uspeh u Srbiji, a time bi trebalo da bude stavljena tačka na ovaj projekat.

Uveliko se radi na scenariju, a ovu sezonu upotpuniće novi zanimljivi likovi. Bjelogrlić je, kao autor, reditelj i scenarista serije, ponovo uposlio zeta Milana Marića, koji je od snimanja filma "Toma" u vezi sa Bjelinom ćerkom Miom iako njih dvoje to nikada nisu potvrdili, a ni demantovali.

Osim toga, Bjelogrlić je ovde uspeo da spoji nespojive, odnosno Milana Marića i njegovog najvećeg rivala Miloša Bikovića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Biković kao Tito

Biće to prvi put da Marić i Biković sarađuju na nekom projektom. Dvojica glumaca uspela su da podele javnost u dva tabora, pa su se neretko vodila javna prepucavanja na mrežama na temu ko je bolji, lepši, uspešniji glumac - Marić ili Biković. 

Kako je preneo "Blic", Milan Marić će imati veoma neobičnu ulogu u kakvoj ga do sada publika nije videla, dok su gledaoci na samom kraju druge sezone videli Miloša Bikovića kao Josipa Broza Tita, nekadašnjeg predsednika SFRJ, što je ujedno bio i nagoveštaj treće sezone.

Pored dvojice najpopularnijih srpskih glumaca ekipu će "osvežiti" i Nina Janković kao misteriozna dama iz visokog društva tadašnjeg Beograda.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković

Radnja serije je smeštena u period između dva svetska rata u Kraljevini Jugoslaviji, a izvorno je planirano da prva sezona obrađuje period neposredno pred atentat u Narodnoj skupštini i uvođenja šestojanuarske diktature. Druga sezona obrađuje period pred atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju, dok je planirano da treći nastavak bude smešten pred sam početak Drugog svetskog rata u Kraljevini Jugoslaviji.

U seriji igraju još Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Srđan Žika Todorović, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

19.04.2024 07:47

Zaposlio svoje kao Radoš Bajić, kinta ostaje u kući! A o glumi, prvi, drugi i treći su prosečni a ima i boljih mladih samo nemaju novca da izađu iz začaranog kruga. Još nikada nisam video neku uverljivu rolu da bih pomislio da su to vrhunski glumci osim za ove sapunice što stariji gledaju da ubiju vreme.