NAŠ RIJALITI UČESNIK POSTAO KANDIDAT ZA EVROPSKI PARLAMENT: Pravio haos na televiziji, a sad postao POLITIČAR!

Autor:

Zabava

17.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada popularni srpski voditelj, koji se povukao iz medija, oglasio se iz Brisela!

NAŠ RIJALITI UČESNIK POSTAO KANDIDAT ZA EVROPSKI PARLAMENT: Pravio haos na televiziji, a sad postao POLITIČAR!

Foto: instagram.com/dejanstankovickralj

Dejan Stanković, poznatiji kao Kralj, nekada popularni srpski voditelj i učesnik rijaliti šou-programa "Farma" i "Parovi", postigao je značajan uspeh u Briselu, postavši prvi Srbin koji je postao kandidat za ulazak u Evropski parlament. Kao kandidat na izbornoj listi hrišćansko-demokratske stranke CD&V iz Belgije, Dejan se našao među 13 kandidata, među kojima su bivši belgijski ministri i ljudi sa političkim ugledom.

Dejan Kralj je završio fakultet za teologiju i pedagogiju u Briselu, sa smerom pravoslavna teologija, i aktivno govori pet stranih jezika. Već 20 godina radi kao profesor pravoslavne veronauke i sudski prevodilac za flamanski jezik, ističući se svojim zalaganjem za ljudska i evropska prava.

Poznato je da su o Stankoviću i njegovim uspesima pisale najčitanije belgijske novine i portali, a povodom ove bitne novosti, Dejan je istakao svoj ponos i zahvalnost. Ministarka unutrašnjih poslova Belgije, Anelis Verlinden, čestitala je Dejanu i poželela mu sreću, dok je hrišćansko-demokratska stranka CD&V pružila veliko poverenje i čast Dejanu da se nađe na njihovoj evropskoj listi pod rednim brojem 9.

- Za ovaj božanstveni uspeh mogu jedino da zahvalim dragome Gospodu Bogu. Od trenutka kada sam voditeljski poziv zamenio hrišćanskim, Bog mi je otvorio neke nove puteve i vrata o kojima sam ranije mogao samo da sanjam. Siguran sam da Bog ima velike planove sa mnom i ako bude po njegovoj volji, da na izborima osvojim dovoljno glasova za ulazak u Evropski parlament, Srbija može da računa da ću se maksimalno zalagati da što pre postane ravnopravna članica Evropske Unije. Od sutra krećem sa velikom kampanjom po celoj Belgiji - rekao je Dejan za domaće medije i dodao:

- Prva mi je čestitala i poželela sreću Ministarka unutrašnjih poslova Belgije Anelis Verlinden, kojoj se puno zahvaljujem, kao i hrišćansko-demokratskoj stranci CD&V, koja mi je pružila veliko poverenje i ogromnu čast da se nađem na njihovoj evropskoj listi pod rednim brojem 9. Pre par godina na evropskom samitu, sreo sam Čarls Mišela, predsednika evropskog saveta, koji je posle razgovora sa mnom zaključio da imam veliki talenat za politiku i tada mi je rekao da veruje da ću jednog dana postići veliki uspeh na evropskoj političkoj sceni i nije pogrešio. Samim tim što sam na listi za ulazak u Evropski parlament, ja se već osećam kao pobednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

17.03.2024 15:22

Evo jos jedan primer uprosecenosti, dobar da se shvate profili briselskih politicara koji nam kroje kapu, i ostalih, poput Zelenskog,dovoljno je spomenuti njega, komedijanta na celu drzave, coveka koga upotrebise za istorijski ratno- huskacki potez. Tuga. Sta reci drugo..

Seka

17.03.2024 18:08

Ovde je bio luda nasta ili ti cirkuzant.. Okrenuo se Bogu kaže. Nažalost, iskoristio je samo njegovo ime za svoj lični prosperitet. Jadan si.