SLAVNI GLUMAC SAZNAO DA MU JE MAJKA SESTRA! Bolna istina ga DOTUKLA kada su mu javili stravične vesti

Autor:

Zabava

22.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarne vesti ga izbezumile!

SLAVNI GLUMAC SAZNAO DA MU JE MAJKA SESTRA! Bolna istina ga DOTUKLA kada su mu javili stravične vesti

Foto: Tanjug/AP

Džek Nikolson, jedan od najvećih glumaca Holivuda, danas proslavlja 87. rođendan. Iako se mesecima nije pojavljivao u javnosti, paparaci su uspeli da ga uslikaju svega nekoliko puta, otkrivajući da se njegovo zdravstveno stanje narušilo, što je izazvalo zabrinutost među obožavaocima. Ipak, kada se sagleda njegova životna priča, jasno je da je Džek prošao kroz brojne izazove koji su oblikovali njegovu karijeru i privatni život.

Rođen 22. aprila 1937. godine, Nikolson je započeo svoj put ka slavi u ranim godinama. Krenuo je u pohod na Holivud sa samo 17 godina, odlučan da se ostvari u svetu filma. Nakon prvih koraka na sceni, dobio je svoju prvu značajniju ulogu u filmu "The Cry Baby Killer".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džek Nikolson

Iako je prošlo 20 godina pre nego što je dobio priznanje koje zaslužuje, Džek Nikolson je konačno dobio svoju prvu nominaciju za Oskara zahvaljujući filmu "Easy Rider". Nakon toga, počeo je da dobija sve veće uloge, uključujući i film "Five Easy Pieces," koji je dugo bio prepoznatljiv. Ukupno je bio nominovan čak 12 puta za Oskara, što je najveći broj nominacija koji je ijedan glumac u Holivudu postigao.

Dok je njegova karijera bujala, privatni život Džeka Nikolsona bio je obeležen otkrićem istine o njegovom poreklu. Naime, proslavljeni glumac je veći deo svog života verovao da mu je sestra Džun zapravo majka, iako je ona bila 17 godina starija od njega. Njegova druga "sestra", Lorejn, ustvari je bila njegova tetka. Džun je postala majka sa 17 godina, ali nije bila sigurna ko mu je otac. Udala se za Donalda Furčila, ali je otkrila da je već bio oženjen.

Republika

Foto: youtube/Movieclips Classic Trailers

Džek Nikolson

Spekuliše se da je Džekov otac zapravo bio njen menadžer, ali to nikada nije potvrđeno. Džek je odrastao verujući da su Džun i Lorejn njegove sestre, dok su roditelji Džon i Etel Mej, podizali Džeka kao svoje dete, a ne unuka, kako bi sakrili istinu. Kada je Džek napunio 37 godina, saznao je istinu kada su novinari istraživali njegovu prošlost za članak u časopisu "Time".

- Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka - izjavio je Nikolson nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading