KAVALIJEVA ĆERKA DOŠLA U BELOM NA SAHRANU OCA: Nije skidala OSMEH sa lica, narod je gledao u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na sahrani čuvenog modnog dizajnera!

KAVALIJEVA ĆERKA DOŠLA U BELOM NA SAHRANU OCA: Nije skidala OSMEH sa lica, narod je gledao u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Profimedia, Shutterstock

Sahrana slavnog dizajnera Roberta Kavalija u Firenci privukla je pažnju javnosti širom sveta. Porodica, prijatelji i obožavaoci okupili su se kako bi odali počast ovom velikanu svetskog modnog dizajna. Među prisutnima bila je i Kavalijeva bivša supruga Eva Marija, kao i dugogodišnja partnerka Sandra Nilson, zajedno sa njegovih petoro dece. Međutim, najviše pažnje privukla je Kavalijeva najstarija ćerka Kristijana, koja je izazvala iznenađenje svojim pojavljivanjem na sahrani u beloj odeći i vedrom raspoloženju.

Republika

Foto: Profimedia

Kristijana Kavali, ćerka Roberta Kavalija

Kristijana Kavali, najstarije dete slavnog dizajnera, dugo je bila deo porodičnog modnog biznisa. Međutim, tokom pandemije kovida 2021. godine, odlučila je da krene svojim putem i lansira sopstveni brend nakita pod nazivom "Krimrose". Ovaj brend nosi simboliku preporoda, otpornosti i ženske moći, odražavajući snagu i samostalnost Kristijane Kavali.

Nedavno, Kristijana je započela saradnju sa špansko-francuskom dizajnerkom Marijom De La Orden, otvarajući nove perspektive za svoj brend. Ova saradnja obećava da će doneti nove inovacije i kreativna rešenja u svet nakita, spajajući snage dve talentovane dizajnerke.

Podsećanja radi, Roberto Kavali preminuo 12. aprila u Firenci u 83. godini nakon duge bolesti. Sahranjen je tri dana kanije, 15. aprila u svom rodnom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading