(VIDEO) GLUMICU UBILA POLICIJA! Kluni joj uništio karijeru?!

Autor: alo.rs

Zabava

31.08.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšu zvezdu serije "Urgentni centar", glumicu Vanesu Markez, u četvrtak je upucala kalifornijska policija nakon što je u njen dom pozvana pomoć jer je Markez, koja je bolovala od poremećaja u ishrani, navodno imala napade. Pomoć je pozvala gazdarica njenog stana.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/TheVanessamarquez
vanesa Markez

- Na adresu 49-godišnje glumice stigla su tri policijska službenika i radnica zadužena za mentalno zdravlje pacijenata. Navodno su proveli 90 minuta pokušavajući da joj pruže pomoć, pri čemu je Markez bila "izrazito nekooperativna - kako su izjavili iz policije.

Oko 14 sati glumica je, prema tvrdnjama policije, izvukla nešto što je izgledalo kao pištolj zbog čega su policajci otvorili vatru na nju. Pogođena je u trup, pa prebačena u bolnicu gde je preminula od posledica ranjavanja, prenosi Metro.

Policajci su nakon pucnjave utvrdili da predmet koji je glumica izvukla nije bio pravi pištolj, nego samo replika. Trenutno je u toku istraga o pucnjavi i policajcu koji je pucao u Markez.

Policija je izjavila da su u prošlosti više puta intervenisali kod glumice.

"Kluni je pomogao da dospem na crnu listu nakon što sam progovorila o zlostavljanu u seriji "Urgentni centar". Rekli su mi:

- Svaka žena koja ne pristaje da učestvuje u toj igri ostane bez karijere - napisala je tada Markez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading