Giba otkrio tajnu rijaliti para: David je biseksualac, plaća Aleksandru da mu glumi devojku!

Zadruga

04.12.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Miodrag Giba Vasić na nedelju dana zamenio je uloge sa bratom Miroslavom, poznatijim pod nadimkom Mika, te je dobio nedelju dana na slobodi. Dok ga njegov brat menja u rijalitiju, Giba je sumirao utiske dosadašnjeg učešća u Imaginarijumu, a ekskluzivno za Rijaliti otkrio je brojne tajne zadrugara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Giba Vasić...

Kako Giba tvrdi, David Dragojević i Aleksandra Subotić nisu u pravoj ljubavnoj vezi, već mu ona služi kao paravan da bi prikrio da, pored devojaka, preferira i muški pol.

 Bio sam prisutan kada je Ljuba pričala da joj je slao novac iz Amerike da ne bi otkrila da on voli seks i sa muškarcima. Među njima ljubavi nema

- Njihovi sukobi su svima dosadili i u stresu smo konstantno svi zbog njih. Aleksandri je teško zbog roditelja, ali ona ugnjetava Davida. Među njima ljubavi nema. Sve je meni to jako konfuzno, ali dosta sam ih baš iz tog razloga posmatrao. David je ne voli, vidi se. Beži od nje po imanju kad god može jer ga previše guši. Svaki slobodan trenutak koristi da se druži sa ukućanima, ona za njim samo trči kao pas. Na njeno plakanje on se smeje. Nije to ljubav.

Između Ane Korać i Davida ima hemije, kresnuo bi je sigurno, to svi vide, tvrdi Vasić

Da li David nešto krije od javnosti?

- Bio sam prisutan kada je Ljuba pričala da David plaća Aleksandri da mu bude paravan da se ne bi otkrila njegova seksualna opredeljenost, to jest da voli seks i sa muškarcima. Šalje joj novac iz Amerike i zarobio je u Veterniku do ulaska u rijaliti. Zna on dobro šta radi.

Spekulisalo se da je David pre "Zadruge", ali i po ulasku, bio prisan sa pojedinim ukućankama. Znaš li nešto o tome?

- Aleksandra je posesivna, a David je ravnodušan prema njoj. Postoji nešto između njega i Lune, u pitanju je prošlost, pre ulaska u rijaliti. A sa Anom Korać ima hemije, kresnuo bi je sigurno, to svi vide.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Rijaliti porodica... Vasići

Sa kim si se družio najviše na imanju?

- Najviše sam vremena provodio sa Jovanom Tomić Matorom. Nastavićemo druženje i napolju, ona je baš super osoba, odgovara mi.

Da li se Eleonori Miljković svideo Sloba Radanović ili je to taktika?

- Nora je jako dobra devojka i Sloba se njoj ne sviđa, bio sam pored nje na žurki i Sloba je prvi namignuo njoj, a ona mu je samo kulturno uzvratila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napravio prevaru sa bratom...

Kakva iskustva nosiš iz rijalitija?

- Sam ulazak na impozantno imanje i spektakl koji je bio priređen na mene je ostavio mnogo jak utisak. Sve je prštalo od glamura, nisam ni sanjao da za dva dana može sve da se pretvori u psihijatrijsku ustanovu, ali radujem se povratku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

04.12.2018 17:22

Sve je moguće. Perverzije, blud i nemoral na sve strane.

Odgovori 11 0