Gnusno: Bane Čolak zavlačio ruku ispod Doroteine majice dok je spavala!

Autor:

Zadruga

19.12.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović sinoć je završila u zatvoru budući da se poprilično napila i posvađala sa Minom Vrbaški, a u istom je bio i Bane Čolak koji je pritvoren zbog nasrtaja na Zerinu Hećo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Legla pored njega, pa je probudila njegova ruka na njenim grudima... Dorotea i Bane

Kako je Dorotrea već priznala, ona mesečari u toku noći, pa je u jednom trenutku završila kod Baneta u donjem krevetu. A kada se probudila osetila je da joj Čolak zavlači ruku ispod majice što ju je izvelo iz takta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Skočila iz kreveta kada je shvatila da je Čolak vaćari...

- Da li si ti normalan? Budalo jedna! To što sam ja zaspala pored tebe, ne znači da moraš da mi zavlačiš ruku ispod majice. J*bem ti više muškrace! Majmune, probudio si me i zavukao si mi ruku ispod majice! Branislave, nemoj da me praviš budalom! Šta će tebi ruka ispod moje majice dok ja spavam? Majmune, Zerina je u pravu da si bolesnik - vikala je Jovanovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dobila histerični napad... Jovanovićeva

Kako bi se odbranio Bane se pravdao rečima da je verovatno ona njemu zavukla ruku ispod majice:

- Možda si ti meni zavukla ruku ispod majice. Ženo, ja spavam. Zar ti stvarno misliš da bih ja...? Ti stvarno nisi normlana! Ti stvarno misliš da bih ja to u životu radio. Brate, spavam! - branio se Čolak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kata

19.12.2018 14:41

Dosla kod njega u donji krevet. Trazila je nesto.

Odgovori 11 2
Marina

19.12.2018 20:00

Decko je pravi MONSTRUM.Zivot mi se zgadio dok sam ovo gledala.Fuj kakva ogavstina.Nadam se da ce pustiti zadrugarima da vide sa kim imaju posla.O psihickom izivljavanju nad Zerinom necu ni da pisem.Produkcija bi trebalo da reaguje kada vidi da Zerina ne moze da ga skloni od sebe.Psihicka tortura je mnogo veca od fizicke i ne znam zasto se vise to tolerise.

Odgovori 2 10
Mimi

19.12.2018 20:02

I on mesecari u svom krevetu. Spava, mesecari pipajuci po krevetu.

Odgovori 10 1