Hitno mora da se vrati! Marija Kulić pred nervnim slomom: Za Republika.rs otkriva tajnu Miljanine i Zoline veze!

Zadruga

22.12.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Miljana Kulić uplovila je u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, a nedavno je ovaj ljubavni par imao po prvi put se*s u "Zadruzi" koji su zabeležile kamere. Njena majka Marija Kulić, bila je, takođe, učesnica ovog programa, međutim, morala je da napusti "Imaginarijum" da bi svoju pažnju usmerila i na druge dve ćerke i muža koji su je čekali kod kuće.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Pre nego što je napustila velelepno imanje, Marija je imala samo jedan savet za svoju najstariju ćerku, a to je da ne bude intimna sa dečkom. Kako je Miljana prekršila obećanje da se to neće desiti, portal Republika.rs pitao je Mariju za komentar.

- Miljana kada nešto hoće, ona to i uradi, vidite i sami da me ne sluša. Što se tiče mene ja sam njoj svakodnevno pričala šta sebi sme da dozvoli, a šta ne. Sve ono što sam rekla da ne treba, ona je to uradila. Miljana je trebalo da sačeka duži vremenski period, a ne da ima odnose sa njim posle samo mesec dana. Oni nisu trebali da spavaju u istom krevetu, mogli su da spavaju odvojeno. Ja je razumem da dugo nije imala muškarca,  ipak, ona je u najboljim godinama i to joj je potrebno, ali evo ne znam niti mi je Lazar muškarac za to, niti bih ja sebi dozvolila da imam odnose u rijalitiju. Imala bih strpljenja  još tih pet, šest meseci - kaže Marija i tvrdi da je Zola sa njenom ćerkom samo iz koristi, te da će njihova veza trajati dok se ne završi rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
MIljana Kulić i Lazar Čolić Zola

-  Ja ne verujem da će njihova veza opstati nakon rijalitija, mislim da je Zola sa njom da bi duže ostao u "Zadruzi". Kada ga gledam, deluje mi kao čovek bez emocija. Miljana nije maloumna , ni maloletna, ako nju nije stid što je imala se*s u rijalitiju, ni ja nemam zbog čega da se stidim. Sačuvala sam je do 22, 23 godine dok nije našla prvog momka, a sad kako će ona da nastavi dalje život to je apsolutno njen problem -  završava Miljanina majka za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pera

22.12.2018 22:37

Draga marija,koga si ti sacuvala do 22-23 god,Tu pricu pricaj ko ne poznaje miljanu.Mi Nislije znamo gde i kada je kucala na vrata i to davnih dana.

Odgovori 20 1
Milorad

22.12.2018 23:52

Zašto Zadruga ne promoviše bezbedan seks?

Odgovori 10 1
Branka

23.12.2018 07:40

Ako je to Miljanin problem zasto se Marija mesa u vezu. Samo neka posalje zastitu od trudnoce.

Odgovori 10 1