(VIDEO) Mina, Ljuba i Ana stavile Marka na test: On nije prošao!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.01.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana Ana Korać je sklopila dogovor sa Minom Vrbaški da flertuje sa Markom Markovićem kako bi stavila njihovu vezu na test, jer je počeo da je guši. Ukoliko Marko odoli Mininom šarmu, njih dvoje će biti zajedno, ukoliko ne, tu se njihova ljubav završava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Marković i Ana Korać

Mina je celo veče provela u Markovom društvu, a kroz Belu kuću su se raširile glasine da su se njih dvoje poljubili i da su sada u vezi. Ljuba Pantović je želela da ispita kako stoje stvari te je prošetala sa manekenom i saznala sve detalje. 

- Ne postoji tu ništa. Šanse nema da je tu nešto. Dok sam ja sa jednom curom, tu nema ništa. Sad pred svima da me postrojiš i da pitaš ja se nisam poljubio sa njom - pričao je Marko. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Marko Marković

- Šta ako su se one dogovorile? Ti nisi prošao test. Mina i Ana su moje lepotice, ako si me slagao, ubaciću te deset minuta u bazen - pričala je Ljuba, dok se Marko branio da on nema ništa sa Minom. 

Nakon što je završila razgovor sa Markovićem, Ljuba je odmah dotrčala do Ane i Mine i ispričala im šta je saznala. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović i Marko Marković

- Kune mi se u sve živo da ništa nije bilo, da se niste poljubili. Rekla sam mu da nije prošao test, da ste vas dve moje devojčice i ako me je slagao da ću ga ubaciti u bazen - prepričavala je Ljuba. 

- Pa nismo se poljubili, nije bilo ničega. Ja sam mu rekla da poznajem Anu od ranije, da je on tvoja igračka - dodala je Mina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

02.01.2019 20:39

Devojke su vrlo aktivne na svim nivoima. Matrijarhat počinje.

Milan

02.01.2019 21:19

Testiranje može da se ljuto osveti.

Anđela

03.01.2019 11:08

Prošao je čovek test.