(VIDEO) Čolaku preti zatvor? Doroteina majka besna: Bane će odgovarati zbog dodirivanja moje ćerke!

Autor:

Zadruga

07.01.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović jedna je od nominovanih zadrugarki koja možda uskoro i napusti Belu kuću "Zadruge 2". Iz tog razloga, njena majka Dragana došla je sinoć da joj pruži podršku, pa je malo vremena iskoristila da porazgovara o situaciji u rijaliti kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana besna kao ris...

Tom prilikom javno je progovorila o incidentu koji se dogodio između zanosne plavuše i Baneta Čolaka, koji ju je dodirivao u zatvoru Imaginarijuma dok je spavala.

- Ja stvarno ne znam, nisam mogla da zamislim da se tako nešto moglo desiti. Bilo mi je mnogo teško, bila sam par dana u bunilu, nisam znala šta da radim! Nije trebalo to da uradim i stojim iza toga da će da odgovara za to. Na ovo ja ne mogu da stanem! Ona nije njemu dala nikakav povod da to uradi, ona ne zna ni šta se zapravo sve desilo - govorila je vidno uznemirena Dragana.

Kada se zbog dodira probudila, Dorotea je, inače, burno reagovala pa se Bane zaustavio. Ipak, ona se premestila na krevet iznad od šoka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
psihijatar

07.01.2019 10:40

I treba! Nije uopšte stvar ni o moralu, ni o plesanju na šipki ....već je stvar o sexualnom zlostavljanju, što bolesnik radi! Svaka majka će o svomm detetu najbolje, tako i njegova, da ima podršku napolju, da je super, bla bla bla...ali je dečko za ozbiljno lečenje, nasilje, posesesivu, ljubomoru....

Vera

07.01.2019 16:03

I ona je njega pipala.

Veki

07.01.2019 17:54

Oboje boluju od mesečarenja. Sve što su pipali u snu učinjeno u nesvesnom stanju.

Marina

08.01.2019 00:08

Naravno da treba da ga tuzi.Ovo nikako ne treba da prodje nekaznjeno.