Unosili su mi se u facu i gurali me: Đoganijeva progovorila o bolnim traumama!

Autor:

Zadruga

22.03.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi ukućani sinoć su imali priliku da vide kako je Marko Miljković javno postavio ultimatum Luni Đogani da će je zauvek ostaviti ukoliko nastavi sa ishitrenim reakcijama i histerijom.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Luna i Marko...

On je do detalja obrazložio zašto je bio prinuđen da joj tako nešto kaže, a onda je ona otkrila nešto zbog čega je nastao muk u Beloj kući.

- Ja sam joj samo dao ultimatum, jer to nije način na koji ja rešavam problem - rekao je Marko.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

- Moja mana je to što ja u svađama vrištim i unosim se u facu, jer sam imala loše iskustvo. Bila sam u vezama sa nezrelim ljudima koji su mi se unosili u facu i gurali me. I zato ja tako odreagujem, a znam da Marko to nikad ne bi uradio. Mogu ja mnogo da tolerišem, ali kad me ne poštuje, ja to presečem. Ali ja od njega dobijam i ljubav i poštovanje. Zaslužio je da obećam, sigurna sam da moja majka gleda kad to radim i zamera mi na tome - rekla je Luna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

22.03.2019 22:13

Marko treba da se drži svog stava. Do sada je samo opraštao i ona to sada zloupotrebljava. Treba je opomenuti kao kod fudbalera. Jedan žuti pa joj objasniti ako zaradi još jedan ispada.

Odgovori 10 0
ajde

23.03.2019 01:00

Njoj je uvek neko kriv.

Odgovori 10 0