Stanija će tužiti Lunu: Slavica Dobrojević u ekskluzivnom intervjuu progovorila o ćerkinom zanimanju!

Autor:

Zadruga

29.03.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Dobrojević, majka popularne starlete i iskusnog rijaliti igrača Stanije Dobrojević, u iskrenom intervjuu za Republika.rs otkrila je da joj ćerkino učešće u aktuelnom šou programu "Zadruga 2" stvara veliki pritisak kao i da se trudi da ne prati u tolikoj meri. Slavica je bez dlake na jeziku govorila o Vladimiru Tomoviću, a šta je rekla na temu konstantnih prozivki da se njena ćerka bavi protivzakonitim radnjama sledi u nastavku.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic, slavicadobrojevic
Slavica Doborojević i Stanija...

Kako komentarišete učešće vaše ćerke  u rijalitiju i zar ne mislite da se malo istrošila, obzirom na to da smo navikli da je gledamo u mnogo jačem izdanju?

- Sve ovo predugo traje, a i znamo da je svaki rijaliti teška psihološka igra, tako da se svi oni istroše, a i ona naravno, teško je tu biti čitavo vreme u nekoj punoj energiji.

Da li se njena borbenost promenila zaljubljivanjem u Vladimira, smatrate li da je to na neki način oborilo?

- Svi znamo da kada je Vladimir bio u rijalitiju ona nije bila u prvom planu, ona se nekako ušuškala pored njega, a sada je sama na prvoj liniji i to je troši, jer je svakog dana na udaru.

Šta mislite o Vladimiru i Stanijinoj vezi sa njim? Ima li tu uspeha ili Stanija ipak igra igru, obzirom na to da ste već izjavili da mislite da je Vladimir taj koji sve radi smišljeno? 

- Ja sam već rekla da se meni uopšte ne dopada to što on radi napolju. E sada da li on to radi da bi ponovo ušao, ne znam, sve u svemu meni se to nije dopalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir...

Da li ste se čuli sa Vladimirom?

- Nisam, čuli smo se pre, sada više ne, možda mi je i zamerio zbog svega šta sam rekla, a i ja imam pravo da komentarišem iz svog ugla.

U par navrata je pokrenuta tema prostitucije u "Zadruzi 2" u kojoj je učestvovala i vaša ćerka. Pale su teške reči između Stanije i Ane Korać. Koje to dokaze Stanija ima da je Ana prostitutka, kada i Ana isto to tvrdi za Staniju?

- U to zaista ne bih ulazila, prilično je škakljivo, nisam učesnik rijalitija i ne bih tu dala nikakav komentar.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

Stanija je prilikom gostovanja u jednoj emisiji, koja tek treba da se emituje izjavila da želi da se podvrgne poligrafskom ispitivanju kako bi dokazala da nije lagala u vezi svog zanimanja. Kako to komentarišete?

- Ona prosto više nema načina da dokaže da je u pravu, čista i ispravna. Oni natpisi po novinama, ljudi misle da je to istina i uzimaju sve to zdravo za gotovo i što ona sama kaže unakazili su je u medijima. Naći način da uveriš da to nema veze sa njom je zaista teško, zato što je to godinama tako. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Šta ako poligraf pokaže da je ipak lagala?

- Jedino da to bude neka nameštaljka. Ne može da pogreši, ja svoje dete savršeno dobro poznajem, znam kako se bori kroz život, ja prva bih je udavila da je pošla pogrešnim putem. 

Mislite li da joj je Lepi Mića prijatelj?

- Ne mogu to da kažem, pravi prijatelj ne koristi onako ružne reči, svi se mi posvađamo i sa prijateljima i sa neprijateljima, a sa prijateljima se ne izgovaraju takve reči. Mislim da joj nije prijatelj i ne dopada mi se.

RepublikaFoto: instagram.com/slavicadobrojevic
Slavica Doborojević, ne dopada joj se Vladimir...

Da li bi mogla da ima nešto sa Banetom Čolakom?

- Ne, nikako, ona to ne pokazuje ni prema jednom muškarcu, mislim da je ovde odlučila da bude solo igrač i da je to ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija i Bane...

Puca li Stanija opet na prvo mesto?

- Ne verujem, ušla je još ovaj put, što je i ona sama rekla, mislim da je dosta što se tiče rijalitija, to istroši svakog učesnika, psihički je teško. Ne treba joj to, nije joj trebalo ni sada, ja nisam bila ni za ovaj put da uđe, ali eto obrlatili su je.

Vidite li Staniju pored Vladimira ili kao vašeg potencijalnog zeta?

- Ja to ne znam, to je sve do njih, kada se rijaliti završi neka vide kako će i šta će, da li tu išta postoji ili ne. Ja se njoj nikada nisam mešala u vezu, pa tako neću ni ovog puta.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir i Stanija...

Obzirom na to da je najbolje poznajete, možete da kažete kakve muškarce Stanija voli?

- Treba biti čovek i iskren, voli ona kada se muškarac prema njoj postavlja zaštitnički u vezi. Njoj treba samo jedan normalan muškarac.

Da li će Stanija tužiti Lunu, jer je izjavila da se prodaje za pare i da li ste se čuli sa Anabelom?

- Mislim da će Stanija svakoga da tuži ko izgovara takve reči, zato što to već godinama traje, to je tako nisko i prosto mislim da Stanija više nema živaca ni da komentariše, ni da se pravda. Sa Anabelom nemam nikakav kontakt.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slavica Doborojević...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đurđe

29.03.2019 21:11

Majka se previše i nepotrebno unela i umešala u Stanijin život. Samo je Staniji naštetila.

Odgovori 26 2
Siniša

30.03.2019 07:40

Prema ugovoru u Zadruzi mogu da se nekažnjeno vređaju.

Odgovori 22 1
Slave

30.03.2019 19:09

Slavice, zaćepi!