(VIDEO) Bez imalo srama: David i Ana imali vrelu akciju par sati nakon Aleksandrinog ulaska!

Autor:

Zadruga

31.03.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević sinoć se nisu pozdravili sa Aleksandrom Subotić kada je ponovo ušla u rijaliti i postala deo ekipe. Temperamentna crnka kasnije je ipak dobila priliku za žustru raspravu sa bivšim verenikom, koji joj se nakon svega unosio u lice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana se ljube pred Aleksandrom...

David Dragojević samo nekoliko dana od Aleksandrinog izlaska iz Bele kuće uplovio je u romansu sa Anom Korać, od koje se ni sada ne odvaja. Tokom večeri njenog povratka, par se bez ustezanja prepustio najvećim strastima u tuš kabini. Subotićeva je u to vreme pričala sa cimerima o "prevari i izdaji koju je doživela", o tome kako je njegova majka Biljana završila u bolnici zbog ovog preokreta, kao i o tome kako joj se javila Davidova bivša devojka, izvesna Olivera.

Aleksandra nije krila koliko je patila zbog svega što ju je zadesilo, a par je po izlasku iz tuša nastavio da razmenjuje nežnosti samo nekoliko metara od Subotićeve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prepustili se strastima ne hajući za Aleksandru...

Svojski se trudila da i ne obraća pažnju.

Mnogi su ovu situaciju povezali sa ljubavnim trouglom koji je obeležio prvu sezonu ovog rijalitija. Po ulasku Kije Kockar u Belu kuću, Luna i Sloba nisu prezali već su se svakako prepuštali ljubavnim igricama samo nekoliko kreveta od pevačeve supruge. Javnost sumnja da pravi šou tek počinje, jer je malo onih koji misle da će se Ana skloniti i odustati zbog bivše verenice, čije je i dete David svojevremeno smatrao svojim.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milan

31.03.2019 07:56

Ako joj je David pre nekoliko meseci poručio da raskida sa njom, treba da joj je to još tada bilo jasno. Aleksandra smatra da su raskinuli onda kada ona to kaže.

Odgovori 13 0
Zorica

31.03.2019 08:26

Oni nesmetano nastavljaju svoj život.

Odgovori 10 1
CTOJKO

31.03.2019 09:03

Неће ваљда због Александре да обуставе све своје активности.

Odgovori 12 1
jelka

31.03.2019 10:08

Sve aktivnosti se nastavljaju bez obzira da li je neko izašao ili ušao.

Odgovori 11 1