(VIDEO) Sa mnom tako nećeš moći: Žestoka rasprava Dorotee i Dušice, voditeljka optužila zadrugarku da laže!

Autor:

Zadruga

04.07.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je tokom izbacivanja bilo veoma burno u studiju TV Pink u Šimanovcima, a sve to zbog gostovanja Dorotee Jovanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica i Dorotea

Dorotea je poznata po britkom jeziku i da joj niko ne može stati na put, a kamoli ućutkati kada želi da sve bude po njenom, te je tako bilo i tokom njenog razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Jakovljevićeva je želela da stavi svima do znanja da Dorotea nije patila od bulimije u Zadruzi.

- Kada reč o bulimiji, zapravo vrlo osetljivo je pričati o zadravstvenom stanju, ali ti si rekla da si imala problem s tim pre Zadruge. Želim samo da bude jasno svima da u Zadruzi nisi imala bulimiju. To je bila samo tvoja želja da smršaš - rekla je Dušica, a Jovanovićeva je odmah odreagovala i odbrusila voditeljki.

RepublikaFoto: Prntscrin
Dorota Jovanović

- To nije tačno. Imala sam bulimiju, to je psihološki poremećaj koji se javlja kod ljudi koji imaju problem sa kilažom. Svi koji gledaju, neka ukucaju na Internetu šta je bulimija i kako nastaje - rekla je ona.

Dušica ju je samo opomenula i doviknula "Dorotea", stavljajući joj do znanja da ne može da prekine voditelja emisije, a kako nije uspela da je prekine napravila je grimasu.

- Ja shvatam šta vi sada pokušavate, ali sa mnom tako ne ide - rekla je Dorotea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Vojkan

04.07.2019 08:24

Dorotea je potpuno u pravu. Bravo devojko!

Odgovori 39 4
Roki

04.07.2019 12:32

@Vojkan - Lepi Mićo nastavlja manipulaciju devojkama i napolju obećavajući im zlato i drago kamenje, uspeh i karijeru, nebo i zvezde.

Odgovori 20 0
Suzana

04.07.2019 08:35

Produkcija naredjuje Lepom Mići, on naredjuje naivnim devojkama i tako manipulišu zbivanjima u Zadruzi. Dorotea nam je otvorila oči.

Odgovori 42 1
Rale

04.07.2019 12:53

@Suzana - Uključuju se telefonski samo rodjaci Lunine porodice i veličaju nemoralnu švalerku i rasturačicu brakova LUNU. To je sramota za sve.

Odgovori 15 1