(FOTO 18+) Tušem masirala intimnu regiju: Dorotea se opustila u tuš-kabini!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović pokazala je gole bujne grudi pod tušem posle devet meseci trajanja rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: Prntscrin
Dorotea Jovanović

Ova kontroverzna zadrugarka dugo je čuvala svoju intimu, presvlačila se i tuširala, a brojne kamere TV Pink na najpopularnijem imanju u Šimanovcima nisu uspevale da zabeleže njeno golo telo. Ipak, ovoga puta modna dizajnerka izgubila je kontrolu i prepustila se uživanju pod tušem.

Bila je zamišljena dok je tušem dodirivala svoju intimu

RepublikaFoto: printscreen
Uživela se u masiranje ribice...

- Dorotea se tuširala u gluvo doba noći, onda kada je bila sigurna da niko od zadrugara neće upasti u kupatilo da je prepadne i prekine u hedonizmu. Ona je lagano svukla brusthalter, ali je ostala u gaćicama. Ne skrivajući rukama grudi, stala je pod tuš, i to odmah naspram kamere koja je sve snimala. U jednom momentu Dorotea je zapalila cigaretu, a zatim je tuš spustila na svoju intimnu regiju i tako stajala nekoliko sekundi. Bila je zamišljena dok je tušem dodirivala svoju intimu. Kada je završila kupanje, atraktivna Dorotea je otišla na spavanje - kaže izvor produkcije.

RepublikaFoto: printscreen
Pušila i cigaretu...

 Zadrugarka se toliko prepustila uživanju da je jednog momenta zapalila i cigaretu

Jovanovićeva je, inače, javnosti poznata po skidanju i raskalašnom ponašanju. Podsećanja radi, pred njen ulazak u "Zadrugu" isplivale su fotke koje su nastale u noćnim klubovima, gde je ona redovno odlazila. Obožavala je da igra oko šipke odevena samo u gaćice i brusthalter, sa čizmicama na nogama. U rijalitiju je imala nekoliko vatačina sa Markom Miljkovićem, kao i lezbo-akciju sa dojučerašnjom drugaricom Majom Marinković.

Foto: youtube.com/printscreen
Igrala oko šipke
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Matora: Ručak sa Anom košta 350 evra!

Jovana Tomić Matora srozala je Davida Dragojevića rekavši da on ne može da parira sadašnjoj devojci Ani Korać jer je ona za njega skupa priča.

- On bi skočio u jezero kada bi saznao neke stvari o njoj. Ne zna on ko je Ana Korać još uvek. Priča da će on sa Anom tamo-vamo, mora, ludila. Ručak sa Anom je 350 evra - rekla je Jovana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danijela

26.06.2019 08:01

To je zdravo dobro.

Rale

26.06.2019 09:50

Vodena masaža je vrlo zdrava.