(VIDEO) Bila je preljubnica, a sad je pobednica: Luna osvojila 50.000 evra u "Zadruzi 2"!

Autor:

Zadruga

07.07.2019

03:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgledaniji rijaliti u regionu, nakon 10 meseci trajanja i teških, ali i lepih trenutaka proglasio je pobednika.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Luna Đogani pobednica je druge sezone "Zadruge"...
05.00h- Na samom kraju superfinala "Zadruge 2" dogodio se neviđeni presedan, a to je da su se za pobedu borili bivši ljubavnici Luna Đogani i Marko Miljković. 
I dok su nju mnogi osuđivali zbog dešavanja u prethodnoj sezoni "Zadruge", u ovoj je postala favorit. S druge strane Marka su optuživali da je do finala stigao zahvaljujući vezi s Đoganijevom. U svakom slučaju oboje su imali ogroman broj glasova, ali je pobedu moglo da odnese samo jedno od njih. 
Ovoga puta to je Luna Đogani pobeila je sa 30 posto glasova gledalaca.
 
Foto: prntscr Pink TV
Nisu se pomirili ni na samom kraju... Marko i Luna
04.27h- Luna i Marko nakon što su ispili šampanjac, u pratnji trubača i voditelja Ognjena Amidžića uputili su se u studio. Tokom vožnje gondolom, Luna je na sav glas pevala pesmu Saše Matića "Kad ljubav zakasni". 
RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Ispili šampanjac pa krenuli ka studiju... Ko će biti pobednik?
04.10h- Umesto ogromne sreće u superfinalu "Zadruge 2", Luna Đogani je ronila suze i svađala se s Markom Miljkovićem s kojim je ostala do samog kraja rijalitija, ali ne u vezi. Obzirom na to da su Luna i Marko raskinuli danas pred superfinale, Đoganijeva je htela odgovore:
Foto: Prntscrin
Ponovo se raspravljali...Marko i Luna
- Zašto si me ostavio dan pred kraj? Samo mi to kaži? - insistirala je Luna, ali Miljković nije bio spreman za razgovor.
- Ostavio si me kao kera - kroz suze je govorila Luna.
 
RepublikaFoto: Prntscrin
Svađali se umesto da slave... Marko i Luna
03.45h- Novi zvuk gonga najavio je ponovno izbacivanje, a Dušica je otkrila da će ime osobe koja sada ispada biti izbačeno iz helihoptera. Ona će javiti pilotu ime trećeplasiranog, a potom će on izbaciti papirić na kome će pisati ime onog ko ispada.
Na opšte iznenađenje superfinale "Zadruge 2" napustila je Stanija Dobrojević.
Foto: prntscr Pink TV
Njih troje je ostalo do kraja... Marko, Stanija i Luna
03.22h- Kao četvrtoplasirani ove večeri "Zadrugu 2" napustiće takmičar sa najmanje glasova, a Ognjen je podigao Lunu, Staniju, Aleksandru i Marka. Ipak, sigurnu poziciju ima Luna koju je Ognjen zamolio da sedne jer ona ovoga puta neće ispasti. Odmah za njom sela je i Stanija, a četvrto mesto osvojila je Aleksandra Subotić koja je ispala u duelu s Markom.
RepublikaFoto: Prntscrin
Nije se nadala... Aleksandra ispala pre Marka
03.00h- Luna Đogani, Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Marko Miljković ušli su u samu završnicu "Zadruge 2" kada je zazvonio gong. 
- Četiri dame i jedan momak, ostalo vas je pet. Ovoga trenutka moramo smanjiti na četiri - kazao je Ognjen. On je zamolio Aleksandru da sedne i time joj stavio do znanja da ona neće ispasti sada, a potom je sela i Luna. Stanija, takođe, nije ispala u ovom krugu, ali ni Marko već Maja Marinković.
- Ko će kome sada prosuti šerpu na glavu? - pitao je Marko Maju koja je to njemu uradila tokom takmičenja.
Foto: prntscr Pink TV
Bilo ih je pet, a onda je ispala Maja Marinković
02.31h- Pet devojaka i jedan muškarac ostao je u superfinalu "Zadruge 2" kada je Ognjen pozvao njih tri da ustanu. Amidžić je ovoga puta izveo Lunu, Nadeždu i Staniju. A mnogima je bilo jasno da ni Luna ni Stanija neće napustiti "Zadrugu 2" u ovom trenutku već Nadežda Biljić.
RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Nadežda je napustila "Zadrugu 2" u svom novom automobilu...
02.05h- Čim se oglasio gong, Dušica je šapnula Ognjenu ko je sledeći superfinalista koji će napustiti rijaliti i dobiti automobil kao nagradu.
Ognjen je izveo Lepog Miću, Staniju i Marka koji je istakao da mu je crkao upljač i da je to možda znak da će sada ispasti. Ipak, nije bio u pravu jer je sedmoplasirani superfinalista Lepi Mića.
RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Marko, Stanija i Mića
RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Tvrdi da ništa nije rekla Luni... Anabela

01.46h- Dušica Jakovljević odmah po povratku u studio zamolila je Anabelu da prokomentariše svađu Lune i Stanije, obzirom na to da je Atijasova glavni akter ove priče:

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Posvađale se zbog Marka... Stanija i Luna

- Ja nisam spomenula ni Staniju, ni Marka. Pričale smo o porodici. Zaista se ne čupam jer stvarno ništa nisam rekla, samo sam danas čula za te džakove, ali nisam gledala. Jedino mi je delovalo da je umorna, Luna je stvarno umorna. I povređena, ima nešto što je nju povredilo- pravdala se Anabela, dok je i Stanijina majka Slavica u šoku.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Stanijina mama u šoku... Slavica Dobrojević

- Ne znam zašto je Stanija optužena? Ne znam čemu ovo u finalu - konstatovala je Stanijina majka.

Anabela je potom dobacila:

- Marko se "džentlmenski" povukao i nije se mešao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Evelyn Krimova

07.07.2019 07:38

Tako je glupi narode! Sto gore to bolje! Ova je pokazala sve najgore i zato je pobedila!

Odgovori 33 0
RadišaG

07.07.2019 11:36

Sramota i grozota.

Odgovori 21 0
Nana

07.07.2019 12:12

Ona nikada nece biti pobednica i miljenica naroda!

Odgovori 20 0
jelena

07.07.2019 12:18

Luna je preljubnica koja se švalerisala sa Slobom pred njegovom suprugom. Rasturila ima brak i nije se pokajala niti tražila oproštaj. Nikada neće skinuti to sa sebe.

Odgovori 17 0