Marko i Ana bili u se*s-šemi: Luna Đogani doživeće šok kada bude čula istinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti magazin došao je do saznanja da su Ana Korać i Marko Miljković bili u strasnoj seksualnoj vezi, a sve kriju od Lune Đogani, koja im se pridružila na imanju u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/ IDJVideos.TV/AmiG Show
Marko i Ana Korać

Kontroverzna starleta i rijaliti-zvezda iz Brusa poznaju se godinama, ali o tome ćute jer je bila u pitanju samo seks-šema i povremena viđanja u njenom stanu na Dorćolu. Nju je bilo sramota da bilo ko zna da se viđa sa njim, ali joj je seksualno odlično legao i nije želela da propusti dobre seks-dejtove.

- Ana je poznata po tome da obožava seks i da nema problem da se seksa sa nekim, a da sa njim nije u vezi. Ona i Marko su se skontali u jednom noćnom klubu. Znala je ko je on i da nema para za njene apetite, te da sa njim ne može imati vezu. Ipak, počela je da ga zavodi i baca mu udice. On je odlepio za njom, prsata, zgodna, ostvarenje muških snova. Nije hteo da propusti tu priliku. Bio je pijan kao letva, pa je skupio hrabrosti da priđe. Ona je jedva čekala - kaže naš sagovornik.

Luna voli Anu, misli da joj je drugarica i da je iskrena prema njoj, te da može da ima poverenja u nju, a zapravo gaji zmiju u nedrima

Kako dalje navodi isti izvor, nije prošlo ni pola sata, dogovorili su se da prvo izađe ona, pa onda on. Vozili su se njenim autom jer je Marko bio olešen od alkohola. Odvezla ih je u njen stan na Dorćolu, gde je živela neko vreme. "Udarila me je strast u glavu, ona Markova usta, nos, kosa, kako me gleda. On je u seksu mašina. Nikada me niko nije tako dobro kresao. Doživim pet orgazama svaki put sa njim. To nije normalno. Nema love, ali ima alatku", rekla je Ana jednom prilikom drugarici koja je nama sve ispričala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sve ovo se dešavalo pre "Zadruge 1" i pre bilo kakvih zajedničkih rijalitija.

- Marko je kidisao kod Ane svaki čas u sitne sate. Jednom prilikom je čak kod nje na Dorćolu slupao svoja kola dok je izlazio iz garaže. Njoj je to bilo smešno. Seks-šema je trajala mesecima, viđali su se svako veče. Seksali su se kao ludi. "Ana je fatalna žena. Hoću da umrem kada nisam sa njom. Ona je izvor seksualne energije. Ne znam kako da joj kažem da hoću više od seksa sa njom. Znam da nisam njena fela, ali valjda je ljubav važna", rekao je Marko jednom prilikom - tvrdi naš izvor.

Viđali se u njenom stanu na Dorćolu, gde je Miljković jednom prilikom slupao kola

Ana ga je posle nekog vremena šutnula kao kuče jer je našla lovatora. Izbrisala ga je iz sećanja. Nije spominjala nikakvo poznanstvo, a kamoli seks-šemu.

- Marko od Lune krije da je imao bilo šta sa Koraćkom. Luna je sada zajedno sa njima u rijalitiju, njen odnos sa Markom je zategnut, pitanje je da li će se pomiriti ili ne, ali ako Ana bude progovorila o svemu što se dešavalo između nje i Marka, ima da nastane haos. Luna voli Anu, misli da joj je drugarica i da je iskrena prema njoj, te da može da ima poverenja u nju, a zapravo gaji zmiju u nedrima jer je Ana namazana kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Ona čeka da se Marko i Luna ponovo pomire, pa će baciti žišku da je ona bila sa Markom, te da je on to sakrio od svoje voljene Lune - završava izvor Rijalitija.

Foto: instagram.com/e.d.o.s.p.f

Koraćka bila i sa Edom!

Ana Korać imala je seks-šemu sa Edisom Fetićem, a Dragani Mitar glumi drugaricu.

Starleta je smuvala biznismena na jednom splavu i odvela ga u svoj stan. Tamo su imali seks cele noći i sutradan celog dana. Oboje su to shvatili kao seks za jednu noć, pa tu avanturu više ne spominju. Ana glumi drugaricu Mitrovoj, a iza leđa joj se seksala sa dečkom.

Foto: instagram.com/filip_mijatov

Preotela Filipa Tari!

Zadrugarka Ana je poznata u svetu starleta kao velika grabljivica, pa je tako Tari Simov skinula Filipa Mijatova.

Naime, omalena starleta pronašla je njega kao potencijalnog sponzora koji bi finansirao sve njene hirove. Kada je Ana saznala da se pojavio novi lovator, odmah je došla do njega i preuzela ga za sebe. Tara je odlepila i zaklela se da će joj se osvetiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ozren

03.03.2020 11:01

To je poznato svima još iz Z1.