NI Đ OD ĐENTLMENA: Đekson do detalja opisao seks sa Anđelom!

Zadruga

13.10.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, da, pravilno se kaže džentlmen, ali s obzirom na seljanu... Nemanja Đerić Đekson jasno je ukućanima stavio do znanja kakvo mišljenje ima o zadrugarkama sa kojima je imao seks u rijalitiju, Mini Vrbaški i Anđeli Veštici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela i Đekson

Đekson je razgovarao sa Mikijem i Janjušom o svojim seksualnim sposobnostima, pa je između ostalog izjavio da postoji još jedna devojka u kući sa kojom bi želeo da bude intiman.

- Brate, samo je*i - savetovao ga je Miki.

Da Đekson itekako kalkuliše govori to što je rekao da mora malo da prikoči što se tiče devojaka da ne bi dosadio gledaocima.

- Na početku sam izlizao fazon, kad sam j**ao treći dan, i to Banetovu ribu. Još sad ovo što sam j**ao Anđelu pre neki dan pred celom sobom, i onda tešim Minu, i onda s Minom se vratim u krevet da spavam. Taj isti dan. Priznao sam Mini pre neko veče sve, juče smo raskinuli. U svakom slučaju, ja i Marko DNK ovde jedini je*emo! - rekao je Đekson.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson, Janjuš i Miki

Đekson kaže da je imao tremu prvih pet puta, a posle je seks išlo lako. On je ispričao da su on i Anđela imali seks ispred prodavnice i da je obezbeđenje sve videlo. Anđela je, po njegovim rečima, to sama tražila, jer je pali seks na javnom mestu.

- P*ši ona meni tu, natrti se, ja ga uštek'o, dolazi ovaj iz obezbeđenja kaže izađite napolje, a ja u njoj. Drugi dan, hoće Bane i Sanja da nas uplaše, da mi puste kokošku u sobu, a ja udaram sve u 16 - detaljno je opisao Đekson.

Miki ga je pitao da li je tad spavao sa Minom ili sa Anđelom, a Đekson je rekao da se ne seća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading