(ŠOK FOTO) ULOŽILA JE 10.000 EVRA U PLASTIČNE OPERACIJE, a sad se Marinkovićeva podvrgla i OVOJ visokorizičnoj operaciji! Zgranućete se kad vidite o čemu se radi!

Autor: Pink.rs

Zadruga

17.07.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka, Maja Marinković, nedugo nakon napuštanja rijalitija ponovo je posetila plastičara. Ovoga puta rešila je da koriguje oči.

RepublikaFoto: Printscreen
Maja Marinković

Marinkovićeva se podvrgla sve popularnijem zahvatu zatezanja i podizanja kapaka, zbog kojeg sada izgleda potpuno drugačije. Ovaj trend nosi naziv "mačije oči", a sada se njima, posle Ane Korać, može pohvaliti i Maja!

Foto: Instagram/printscreen

Da li je samu sebe posle "Zadruge" rešila da časti novom operacijom, ili je ovo još jedna "investicija" njenog oca Takija, za sada nije poznato.

Podsetimo, Taki je podigao ogromnu prašinu u javnosti kada je negodovao zbog toga što se Maja u "Zadruzi" spetljala sa oženjenim Janjušem. Tada se iščuđavao "na koji način mu je vratila, a u njene plastične operacije je uložio preko deset hiljada evra", zbog čega su ga osudili svi na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Orao

17.07.2020 17:49

Ne pravi se pita od blata. Od rugobe nema lepotice.

Đorđe

17.07.2020 18:00

Samo zamena cele glave.