Saška otkrila zbog čega je Anđelo pe*er!

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

24.10.2017

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je neko u "Zadruzi" sposoban da očas posla isprovocira ostale zadrugare onda je to Saška Karan. Ovoga puta pale su teške reči između nje i Anđnđela koga je Savka Gazivoda nazvala pe*erom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca gaji crve, baca krvave uloške i mokri kraj telefonske govornice. Jelena jede pokvarene viršle i spava našminkana. Marko i Divna DNK dva meseca nisu promenili posteljinu

Naime, prvi je sastanak otvorio Miki Ðuričić, koji je odmah ovu i ne tako slavnu titulu dao Maci Diskreciji.

- Spavala je u povraćki, meni je to najodvratniji prizor u životu. Zgrozio sam se i kada sam u kanti za smeće video krvave uloške - rekao je Miki i dodao:

- Kad je Marko spavao, oko njega je bilo 50 muva.

 Lepi Mića: Brisala si golom rukom guzicu, govna. Kunem se u majku da je Jelena to radila

Meni takođe Maca Diskrecija. Mogu da podnesem i povraćku, i to što ne obriše za sobom WC šolju, i to što piša u telefonskoj govornici, ali da cura spava s crvima, to ne mogu da podnesem. Ja sam morao da iznesem crve, ja u životu takav smrad nisam osetio. Iznad njene glave je sve to bilo - rekao je Sloba.

- A ti što spavaš u svršotini, koju si izbacio po Luni - rekla je u svoju odbranu Diskrecija.

- Marku DNK smrde noge. Kada su u pitanju krvavi ulošci u toaletu, krvave gaće, usrane i slično. To što je dotična Senada Nurkić dozvolila sebi pred širokim auditorijumom, to je najgori ljudski talog. Titula pripada Maci - rekla je Zorana Stefanov.

- Imam dve osobe, to su Senada Kurtić i baba-devojka Jelena Golubović, koja je dokazala da je ozbiljna aljkavuša. Senada je dva puta spavala u povraćkama kad se napila. Kači usrane gaće po radijatoru - ispričao je Anđelo Tomić.

- Imamo situaciju krtičinog krmelja i gnojnog čepa. Maca ima problem s donjim vešom, Drakulina nevesta ujutru kad ustane. Jelena je sinoć spavala sa šminkom. Mrzi je da ode do toaleta da opere zube, nego pere u krevetu. Pljuje u čašu - obrazložila je Matora, ali se na kraju ipak opredelila za Macu.

- Ona moli nekog da pospe vodu po njenim govnima - rekla je Maca o Teodori.

- Svaki 17. dan pere kosu - rekla je Teodora i izabrala starletu.

- Što se tiče štrokavosti, po meni je to kada svi bacimo prljave tanjire nakon jela na gomilu. Jelena je u ribarskim čizmama, dlakava sedela na krevetu i jela dve žive viršle - rekao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari!

- Ne bih da zaboravimo taj lep trenutak i dan kada sam pored poštanskog sandučeta video izmet. To je prvi ružan prizor koji sam video. I dalje ne znamo čije je to govno. Svašta sam video i izlečio se od gadosti. Gljivice mislim da svako od nas ima. Odakle potiču gljivice i herpesi, to ne znam, ima više kandidata. Kad sam video da pere zube u krevetu, jede pokvarene viršle u krevetu, onda sam odlučio da neću imati novu devojku u rijalitiju. Ipak, najprljavija je Maca zbog crva, gljivica i uložaka - rekao je Đekson.

- Mako i Divna DNK već dva meseca spavaju na istoj posteljini. Muve im šetaju po krevetu - otkrila je Sanja.

- Gospođa Žiža, nju niko nije naveo, nemojte se ljutiti Žiža. Zato što sam je više puta videla da iza poštanskog sandučeta mokri. Kad vam treba pomoć, uvek zovite nas, mi ćemo vam pomoći - rekla je Mina.

Marko je istakao Mikija za najaljakavijeg zadrugara.

Mića je onda otkrio najveću pikanteriju i rekao:

- Brisala si golom rukom guzicu, govna. Kunem se u majku da je Jelena to radila - rekao je Mića.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

01.11.2017 11:12

Zorica je njoj prva psovala majku i rekla da se kurva, tek tad je Jelena njoj uzvratila. Neznam da li vi mislite da smo mi coravi i gluvi pa ne vidimo i necujemo? Pisete tendeciozno protiv Jelene Golubovic, zbog