(VIDEO) ŽESTOKO SVAĐA MIĆE I ŽIŽE, UKLJUČILA SE I JELENA GOLUBOVIĆ

Autor: pink.rs

Zadruga

07.11.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa između dva najstarija učesnika najgledanijeg rijalitija "Zadruga", Žiže Stojanović i Lepog Miće se nastavila žestoko i danas. Kako Žiža ne može da pređe preko toga što ju je on nazvao klošarkom, ona ga je danas klela pred ostalim takmičarima koji su se takođe uključili u prepirku. Jelena Golubović je ovog puta držala Žižinu stranu zbog čega je Mića "opleo" po njoj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Njih dvoje su se "počastili" psovkama, pale su teške reči, pri čemu je Žiža zaplakala. Dok su drugi učesnici savetovali Žižu da nije uredu da ga kune, Jelena se sve vreme ubacivala u njihovu svađu i bila Žižina moralna podrška. 

- Nemoj da se mešaš. Nemoj da se mešaš. Poslednji put ti kažem, nemoj da se mešaš - rekao je Mića Jeleni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža Stojanović i Lepi Mića

Poznato je da Jelena ima "dugačak" jezik, pa nije htela da ućuti, već nastavila da brani najstariju ukućanku. To je dodatno iznerviralo Miću, pa je pljunuo.

- Je l' ti umeš nešto drugo da uradiš ili samo da psuješ i pljuješ - rekla je Jelena, brišući pljuvačku sa lica.

RepublikaFoto: printscreen/RTV Pink
Žiža Stojanović

Da podsetimo, Žiža je Jeleni pozajmila novac kada je bila u škripcu. Verovatno je ovo bio način da joj se oduži, ali nije ni slutila da će se ovako "dobro" provesti. 

Kako se sve ovo odvijalo i ko se još kome zamerio pogledajte u sledećem video snimku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

07.11.2017 21:44

Bravo za Jelenu, jedino je ona pokusala da zastiti staricu od divljaka Mice.Cak je i Mikija molila da smiri Micu ali je i Miki sa ostalima napadao Zizu.Jeco hvala ti za ovaj cin ljudkosti.Jeca do pobede.